Ovia Mayan - Brun

Leveranstid 13-20 vardagar
Fasthed
Fasthed
Ben
+
Sengegavl Läs mer
+
Fri lakan Läs mer
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Ovia Mayan: När bara det bästa är bra nog

Ovia Mayan: När bara det bästa är bra nog

Vi känner alla till känslan att behöva kompromissa, eller hur? Så är det inte med Ovia Mayan. Långt ifrån. Här får du lyx i sin renaste form. Vår absolut bästa säng som hedrar dig, din sömn och din vardag. Ovia Mayan är ett resultat av dansk design och tillverkning när det är som allra bäst. Solitt hantverk, exklusivt uttryck och material som har valts ut med största omsorg. Den italienska textilen av ekologiskt ull fulländar sängens design, medan valet av naturmaterial understryker vårt fokus på din hälsa.

En bäddmadrass från naturen

En bäddmadrass från naturen

Bäddmadrassen är kronan på verket och Ovia Mayan är i sig själv ett sant mästerverk med fokus på din sömn. Därför kräver den också en kompromisslös bäddmadrass och det är precis vad vi har gett den. Bäddmadrassen är tillverkad med den speciella SonoCore-metoden som gör den särskilt allergivänlig, slitstark och andningsbar. För att ge dig en så hälsosam sovmiljö som möjligt är den dessutom Svanenmärkt och har en kärna av 100% naturlatex. Madrassens Rönd-överdrag har fått en naturlig antibakteriell behandling som ger de bästa villkoren för din hud, men som samtidigt dödar oönskade bakterier.
En kompromisslös resårmadrass

En kompromisslös resårmadrass

Det är resårmadrassens egenskaper som har störst inflytande på sängens samlade komfort. I Ovia Mayan kan du tryggt lägga dig till rätta och låta sömnen övermanna dig. Vi har nämligen skapat en helt unik resårmadrass som garanterar att både din och din eventuella partners rörelser förblir isolerade. Det är tack vare vårt fjädersystem Unita™, där fjädrarna arbetar tillsammans för att stötta hela kroppen. Fjädrarna har en mindre, invändig fjäder och det betyder att man automatiskt får extra stöd i de områdena där trycket ökar. Oavsett hur du ligger är du därför garanterad en komfortupplevelse i särklass. Omkring fjädrarna finns det en naturlig Mayan Pulse-latexstoppning som säkrar de bästa villkoren för både fjädrarnas arbete och din nattsömn.
En uppgraderad ramsäng

En uppgraderad ramsäng

Man glömmer ibland bort hur stor betydelse en säng har. Överväg också hur mycket din dag hänger på om du har sovit bra. Med Ovia Mayan behöver du inte vara orolig för sömnlösa nätter där du vrider och vänder dig. För att understryka sängens komfortnivå har vi uppgraderat ramsängen med två lager fjädrar i stället för det typiska enstaka lagret. Tillsammans med ramsängens massiva ram i furu fulländas Ovia Mayan. Här får du kort sagt en helt ny standard för sömn, där ingenting har lämnats åt slumpen och där enbart de allra bästa materialen har använts.

Stäng ögonen med gott samvete

Mayan Pulse är den mest miljövänliga bäddmadrassen på marknaden. Naturlatexen tappas från trädet Hevea Brasiliensis som är en av världens viktigaste förnybara resurser. Trädet har en suverän fotosyntes jämfört med andra träd i regionen. Med en tapptid på ca. 400 dagar så når trädet att absorbera stora mängder co2.

350

kg co2 tas bort från atmosfären i utvinnandet av latex till en 180x200 Mayan Pulse bäddmadrass.

30

år kan gummiträdet Hevea Brasiliensis användas på ett hållbart sätt.

Svanenmärkt – för din hälsa

Svanenmärkt – för din hälsa

Bedre Nætter är din garanti för en sund säng. Alla våra bäddmadrasser är nämligen Svanenmärkta. Hälsosam sömn gör en skillnad varje dag, så därför ger Svanenmärkningen mening till både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Ovia Mayan

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Ovia Mayan. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Mayan Rönd. Bäddmadrassen har en kärna av naturligt Pulse-latex och ett antibakteriellt överdrag som gör att den är allergivänlig.

 • Ja, överdraget kan tvättas i högst 60 grader.

 • Resårmadrassen har 300 Unita™-fjädrar.

 • Vi rekommenderar alltid att välja fasthet utifrån kroppsvikt och preferens. Du kan se vilken viktklass som passar till de olika fastheterna genom att klicka på dragspelsmenyn överst på sidan under "Fasthet".

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

[email protected] 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Specifikation av Ovia Mayan

 • Storlek
  Storlek 160x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 71 cm.
Kolli 8 stk.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 13-20 vardagar
Höjd 71 cm. (12 cm ben, 28 cm botten, 24 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Unita
Stoppning 30 mm Mayan Pulse
Ram 12 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 160x200

Är en ställbar säng det rätta för dig?

Våra ställbara sängar är den flexibla vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och möjlighet för att ställa in sängen precis som du önskar.

En motor av världsklass

En motor av världsklass

Motor utvecklad av de ledande producenterna på marknaden.

Den rätta komforten

Den rätta komforten

Oändliga inställningsmöjligheter, pocketfjädrar och komfortzoner ger möjligheten för ett individuellt stöd.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur