Laddar..

Polar Kuvertlakan

Sängkläder Polar
Vårt Polar-lakan är tillverkat i 100% tvättat linne vilket gör lakanet härligt svalkande. Linne har nämligen en naturligt kylande effekt, vilket gör det idealisk som bäddtextil när du vill undvika att det blir för varmt om natten. Polar-lakanet fås i vitt.
210x210 cm.
Storlek: 210x210 cm.
1
 • Fåtal i lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Polar Kuvertlakan
Polar

100% tvättat linne

Vårt OEKO-TEX®-certifierade Polar-kuvertlakan är tillverkat av 100 % tvättat linne och är precis vad din bäddmadrass hungrar efter. För att det passar din bäddmadrass så som glasskon passar på Askungens fot. Linnets naturligt svalkande effekt skapar en behaglig och vältempererad sovmiljö, och det är vad din kropp längtar efter ifall du kämpar med på tok för varma nätter.

Polar

Det svalkande valet

Naturens egen aircondition

Den naturligt svalkande bäddtextilen

Vårt Polar-lakan är OEKO-TEX®-certifierat och tillverkad i 100 % tvättat linne. Linne har en naturligt kylande effekt på kroppen och har därför använts som klädtextil av människan i årtusenden. På många sätt kan linne bäst beskrivas som Mama Earth’s egna lilla aircondition, och du kommer strax att känna den svalkande känslan när du lägger dig för att sova på ditt Polar-lakan.
Bättre och bättre med tiden

Den andningsbara, slitstarka och mjuka treklövern

Linne har, förutom sin kylande effekt, även enorm andningsförmåga, slitstarkhet och mjukhet. Linne blir faktiskt bara mjukare och bättre ju mer tiden går och ju mer det tvättas. Linne luddar mindre än bomull, och Polar-lakanet förblir därför snyggare under en längre tid. Dessutom är linne allergivänligt, antibakteriellt och kan absorbera vätska upp till 20 % av sin egen vikt. Ja, det är alltså full bingobricka inom lakan när du väljer Polar.
En hjälpande hand
Slösa inte tid på krångel

En hjälpande hand

Våra Polar-lakan har en "Short Side"-informationsetikett på insidan av lakanets två korta sidor, så att du aldrig mer ska behöva knöla med att sätta på lakanet korrekt. Ja, ibland är det de små sakerna som gör den stora skillnaden.
Polar - det svalkande valet
Sömnlinje

Polar - det svalkande valet

Polar-sömnlinjen är för dig som lider av svettiga och allt för varma nätter, men drömmer heta drömmar om en vältempererad sömn. Våra Polar-produkter är utvecklade för att hålla din kroppstemperatur konstant och bekräftar detta med en behaglig sovmiljö där oförstörd och god sömn frodas. Du hittar ett brett urval av Polar-produkter i vårt sortiment, exempelvis sängkläder, lakan, täcken, kuddar och bäddmadrasser.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Polar Kuvertlakan

 • Leveranstid
  2-8 vardagar
  thread_count
  350 tråde pr. kvadrattomme
  vaevning
  Satin
  Typ
  Kuvertlagen 210x210
  Pakkeindhold
  2 kuvertlagner + 2 dynebetræk + 2 pudebetræk
  Tvättråd
  Upp till 60 °C