Laddar..

Polar Split

Overmadrass Polar
Polar-bäddmadrassen består av en 60 mm hög kärna i OEKO-TEX®-certifierat skum med små inbäddade grafitpartiklar som har värmeavledande egenskaper. Det OEKO-TEX®-certifierade överdraget har på insidan små mikrokapslar i naturligt vax, som även de ser till att du inte blir överhettad.
180x210 cm.
Storlek: 180x210 cm.

Spara upp till 60% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • Fåtal i lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Polar Split
1 2
 • Bäddmadrassöverdrag

  Mikrokapslar till undsättning

  Polar-överdraget är varma nätters värsta fiende, för med sina små mikrokapslar i naturligt vax så absorberar överdraget ditt överskott av kroppsvärme, den där värmen som ger dig svett i pannan. Omvänt så frigör kapslarna värmen när temperaturen sjunker, och undersidan har även ett halkskydd, så bäddmadrassen stannar på sin plats.
  Bäddmadrassöverdrag
 • Bäddmadrasser

  En behaglig sovmiljö

  Polar-kärnan är en 60 mm hög, elastisk och OEKO-TEX®-certifierad skumkärna som, med hjälp av små inbäddade grafitpartiklar, hjälper till att transportera bort överskottsvärme från kroppen. Grafitens goda värmeavledande egenskaper ger dig en vältempererad sovmiljö under natt efter natt.
  Bäddmadrasser

Slutet på varma nätter

Polaröverdraget är en skyddsängel för dig som får din nattsömn förstörd när du vaknar upp i en överhettad sängcocktail med svettig panna. På insidan av Polaröverdraget sitter mikrokapslar i naturligt vax som kyler dig när du blir varm, detta då kapslarna absorberar din kroppsvärme. Omvänt så släpper kapslarna ut värmen när du känner dig kall, och du är därmed garanterad en konstant temperatur medan du sover, så att din sömn inte blir förstörd.
En vältempererad skyddsängel

En vältempererad skyddsängel

Vår Polar-kärna är en skyddsängel som sänd från ovan och som kämpar mot de överhettade nätter där du känner dig mer varm än underbar. Polar-bäddmadrassen består av en 60 mm hög OEKO-TEX®-certifierad skumkärna som har pyttesmå grafitpartiklar inbäddade i sig. Grafiten är ett värmeavledande underverk som ser till att din överflödiga kroppsvärme blir borttransporterad, så att du kan tillbringa natten i god, djup och vältempererad sömn.

Passar till varje säng

Vi rekommenderar alltid att du väljer en bäddmadrass till din säng, sängram eller bäddsoffa, men vilken som är den bästa madrassen för just dig beror på dina sömnbehov. Därför passar våra bäddmadrasser till alla sängtyper, så att du själv kan välja madrassens unika egenskaper. Det enda du behöver hålla koll på är att måtten passar - så är du sedan på god väg mot en bra nattsömn.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.
 • Ja, det är möjligt att tvätta överdraget som omger din bäddmadrass. Själva kärnan kan dock inte tvättas. Det är viktigt att överdraget tvättas skonsamt och med ett lämpligt tvättprogram, och att torktumla överdraget efteråt rekommenderas inte, detta för att bibehålla dess form och storlek.
 • Fördelen med att köpa till en rullmadrass är att du skonar och beskyddar din bäddmadrass mot slitage. Rullmadrassen fungerar som ett slags 'mellanskiktspapper', vilken ser till att din bäddmadrass inte blir lika skadad av t.ex. nattvätning eller andra olyckor. Dessutom tvättas en rullmadrass lättare än en bäddmadrass, vilket är en stor fördel för att säkerställa en hälsosam sovmiljö.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

Specifikation av Polar Split

 • Typ
  Split Bäddmadrass 180x210
  Leveranstid
  9-15 vardagar
 • Total höjd
  7 cm.
  Bäddmadrass - kärnhöjd
  60mm
  Kärna
  50 mm Skumkärnan
  Cover
  Polar
  Tvätt
  Tvättbart vid 30 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
 • Höjd
  7 cm.