Laddar..

Polar

Täcken Polar
4.25 star rating (8) total reviews
Vårt Polar-täcke är OEKO-TEX®-certifierat och tillverkat med Downpass-certifierat dun. Insidan av påslakanet är klätt med små mikrokapslar i naturligt vax som reglerar din kroppstemperatur, så att din sömn inte förstörs pga. överhettning.
140x200 cm.
Storlek: 140x200 cm.

Spara 30% på bäddset vid köp av täcke

Tillbehör
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Polar
Dyne

Polar

Finns det något mer obehagligt än att vakna upp överhettad, svettig och varm? Inte direkt, eller hur? Du kanske känner till det. Det gör vi, och det är precis därför som vi har utvecklat Polar-täcket. Vårt kylande mirakel till täcke som bekämpar heta nätter med sitt "phase change material" och ser till att din kroppstemperatur förblir konstant medan du sover. Det ger oförstörda nätter. Lugna nätter. Bättre nätter. Inte minst.

Polar

Det svalkande valet

Täcket för dig som känner dig varm om natten
Puh, det är varmt

Täcket för dig som känner dig varm om natten

Den kylande effekt som Polar-täcket har kommer från dess insida. Denna är nämligen klädd med pyttesmå mikrokapslar som består av ett speciellt "phase change material". Ja, det låter nästan magiskt. Det är det egentligen inte, men i gengäld så är det smart. För materialet aktiveras och ändrar form från fast till flytande när din kroppstemperatur stiger. Så när du blir varmare under natten så blir materialet i sin tur flytande och leder därmed bort värmen.
Täckets stoppning

Sov omgiven av dun och mys

Vårt svalkande Polar-täcke är proppfullt med 90% vita, mjuka myskankdun och 10% fjädrar. Denna kombination resulterar i en bärförmåga på 11. Ett täckes bärförmåga är ett mått på dess förmåga att hålla kvar värme och transportera bort överflödig fukt från kroppen - och med en fin 11:a så hamnar du i en trygg famn när du myser in dig i ditt Polar-täcke. Täckets fyllning är omgiven av ett överdrag i 100% mjuk bomull och avslutas med ett grått kantband i satin.
Slut du tryggt ögonen
Fri från hälsofarliga ämnen

Slut du tryggt ögonen

Polar-täcket är Downpass-certifierat, vilket säkerställer att täcket lever upp till de högsta standarderna inom djurskydd, etik och kvalitet. Dessutom innehåller Polar inga hälsofarliga ämnen i vare sig stoppningen eller fyllningen, då täcket är OEKO-TEX®-certifierat (standard 100). Täcket kan tvättas i 60 grader med ett enzymfritt tvättmedel och kan även torktumlas — kom ihåg ett par tennisbollar så att Polar behåller sin fluffighet.
Polar - det svalkande valet
Sömnlinje

Polar - det svalkande valet

Polar-sömnlinjen är för dig som lider av svettiga och allt för varma nätter, men drömmer heta drömmar om en vältempererad sömn. Våra Polar-produkter är utvecklade för att hålla din kroppstemperatur konstant och bekräftar detta med en behaglig sovmiljö där oförstörd och god sömn frodas. Du hittar ett brett urval av Polar-produkter i vårt sortiment, exempelvis sängkläder, lakan, täcken, kuddar och bäddmadrasser.

Testsoven av verkligheten

Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Polar

 • Leveranstid
  9-15 vardagar
  Typ
  Enkeltäcken - 140x200
  Fyldtype
  90% nya, vita europeiska myskandsdun / 10% småfjädrar.
  Fyldvægt
  240 g
  Bärighet
  10
  Kantbånd
  Vitt satin kantband
  CUIN
  725
  Tyg
  100% bomullscambric Ne60/60
  Konstruktion
  Sytt i kassetter med kanalvägg.
  Tvättråd
  Upp till 60 °C
 • Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
  OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkendt
  NOMITE
  Allergivenlig - Fri for husstøvmider