Gästsängar

Gästsäng

Från A till zzZ

Vi blundar inte förrän du sover bra.

Unika sängar

Unika sängar

Ulike fastheter i samme seng.
Komfort som hver enkelt fortjener.

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar din säng gratis till trottoarkanten på alla beställningar.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan känna dig trygg när du köper bättre sömn på nätet. Hos Bättre Nätter har du alltid en 100 nätters riskfri provperiod på din säng.

Den bästa gästsängen för dina gäster

När du får övernattande gäster är det skönt att ha en bra gästsäng som de kan sova i, så att de slipper att ligga på en dålig rullmadrass. På Bedre Nætter säljer vi dansktillverkade sängar och bäddsoffor av högsta kvalitet som alla fungerar bra som gästsängar, och som alla kommer att ge dina gäster en god natts sömn — och således blir du snabbt världens bästa värd.

Vilken gästsäng ska jag välja?

Våra kontinentalsängar, ställbara sängar och ramsängar fungerar alla bra som gästsängar och just våra bäddsoffor är idealiska för ändamålet. Men om du har gott om plats för en större gästsäng, och denna inte behöver ha en dubbel funktion, likt en bäddsoffa , är även våra andra sängar också bra alternativ.

Bäddsoffan — en idealisk gästsäng

äddsoffan är en bra och praktisk gästsäng, då den kan användas både som soffa och säng. Våra bäddsoffor är alla designade av möbeldesignern Amanda Lilholt och utvecklade av Bedre Nætter. Det betyder att du får en bäddsoffa med fenomenal komfort och fenomenalt utseende.

Bäddsoffan förvandlas smidigt och snabbt till en bekväm gästsäng och är därför idealisk för dina övernattande gäster. Dessutom har MOMA- och MOME-modellerna ett inbyggt förvaringsutrymme i sockeln. Det inbyggda utrymmet är praktiskt att använda till förvaring av t.ex. dina gästtäcken och gästkuddar.

Våra CLASSI- och DECO-modeller har även en extra bra madrass med två lager av pocketfjädrar, så att det är helt säkert att dina gäster skulle älska en natt på världens vackraste bäddsoffa.

Vill du piffa till bäddsoffan lite extra så kan du köpa till en bäddmadrass 140x200 cm som passar bäddsoffornas mått, vilket gör sovupplevelsen ännu mer bekväm för dina gäster.

Ramsängen — en självklar gästsäng

Ramsängen är känd för att vara en säng utan alltför många krusiduller. Du får en stabil säng uppbyggd av en massiv furuträram från Sverige, vilken omger sängens innerkärna av pocketfjädrar och tillsammans med denna säkerställer din gästs komfort genom hela natten. Även om ramsängens konstruktion är enkel, är dess komfort inte medioker. Tvärtom.

Om du letar efter en gästsäng på 90x200 är våra ramsängar ett gott val. Du kan få dem ända ner till 80x200 cm och upp till 180x210 cm för dig som vill säkerställa att även den långa gästen får sova gott.

Alla våra ramsängar kommer med en medföljande bäddmadrass som ser till att dina övernattande gäster sover underbart.

Kontinentalsängen — en lyxig gästsäng

Om du har mycket plats för din gästsäng, och ifall du vill att dina övernattande gäster bara ska få det allra bästa, är en kontinentalsäng det bästa valet för en riktigt, riktigt bra gästsäng.

Våra kontinentalsängar finns tillgängliga ner till 140x200 cm och upp till 210x210 cm för dig som har ett stor gästrum. Kontinentalsängen är uppbyggd av en bekväm ramsäng i botten, vilken fungerar som bas för resårmadrassen. Resårmadrassen är madrasskiktet som gör kontinentalsängen helt unik och sätter den i en egen liga, då den tillför mycket komfort och även är den madrass som avgör sängens hårdhet.

På våra kontinentalsängar från 160x200 cm och uppåt har du möjlighet att välja olika hårdhet på sängens två resårmadrasser. Det är smart, då vissa människor föredrar att ligga på hårdare underlag - och andra på mjukare. Med två olika hårdheter på madrasserna skulle du därför kunna erbjuda dina övernattande gäster den optimala sovupplevelsen, då de själva kan välja om de vill ligga på en hård eller en mjuk madrass.

Den ställbara sängen — en extraordinär gästsäng

Om du vill ha det bästa till dina övernattande gäster är ställbara sängen ett bra val till en riktigt bra gästsäng. Den ställbara sängen är unik på det sättet att din gäst själv kan bestämma hur han eller hon vill sova — t.ex. med upphöjd sänggavel eller fotgavel.

Våra ställbara sängar kommer med en stark motor från Linak, vilket garanterar dig en stark och tålig mekanik som inte tröttnar vid användning. Våra ställbara sängar finns som enkelsängar på 80x200 cm och ända upp till 210x210 cm för dig med det stora gästrummet med gott om plats.

Gästsängar på rea

På Bedre Nætter har vi ett hav av bra erbjudanden på gästsängar och du kommer alltid att kunna hitta en som passar just dig och dina övernattande gästers behov.

Oavsett om du köper en gästsäng till fullpris eller på rea hos Bedre Nætter så får du alltid gratis leverans och 100 nätters riskfri prövotid, under vilken du fritt kan byta ut hårdheterna på sängens madrasser eller få pengarna tillbaka ifall gästsängen inte skulle leva upp till sina förväntningar.

Behöver du hjälp med att hitta rätt gästsäng så står vår kundtjänst redo att hjälpa dig med ditt val mellan klockan 8 och 23. Varje dag. Året runt. För vi sover först gott när du gör detsamma.

  • Den bästa gästsängen är den säng som om natten stöttar din kropp. Kroppen mår bra av att ligga i en säng som ger god komfort — speciellt åt axlar, rygg och ländrygg, vilka är de mest utsatta platserna på kroppen när du ligger i en säng med dålig stöttning. Alla våra sängar kommer med 7 bättre™ komfortzoner (och Ovia med våra 2-i-1 Unita™-fjädrar), så att du är garanterad ett bra och stabilt stöd natt efter natt.

  • Att få bra sömn handlar inte bara om att sova tillräckligt många timmar varje natt – det handlar också om kvaliteten på de timmar som du sover. När du sover i en ordentlig säng så får din kropp det stöd som den behöver om nätterna, och din sömnkvalitet kommer därmed att förbättras enormt.