Sängramar

Sängramar är svåra att tillverka i den kvalitet som vi säljer dem i. Hos Bedre Nætter sätter vi ett värde på att välja ut och sälja sängramar av högsta kvalitet till det bästa priset, så att du kan hålla din madrass och din sömn på plats. Hos oss hittar du därför ett brett urval av sängramar i många olika storlekar och material.

Vår instagrammare

Mollis

Mollis är den vackraste i landet här. Mollis är uppbyggd av en ram i massivt trä som är omgiven av en mjuk stoppning. Botten består av trälameller som madrasser läggs att vila ovanpå. Mollis är till sist klädd med ett vackert och slitstarkt möbeltyg.

180x200 cm.
 • Beige
 • Antracit
 • Brun

Mollis

Sängramar
4 star rating (2) total reviews

As low as 18.499 kr

180x200 cm.
 • Beige
 • Brun

Mollis Bouclé

Sängramar
4.6 star rating (10) total reviews

As low as 18.499 kr

Vår soft spot

Bohol

Bohol är själva definitionen av mjukhet. Bohol är utformad av en ram i massivt trä, som är stoppad med ett mjukt skum för prima komfort. Botten i Bohol består av trälameller, på vilka sängens madrasser placeras. Bohol är slutligen klädd i ett vackert och slitstarkt möbeltyg.

180x200 cm.
 • Beige
 • Brun

Bohol Bouclé

Sängramar

As low as 18.499 kr

180x200 cm.
 • Beige
 • Brun
 • Antracit

Bohol

Sängramar

As low as 18.499 kr

Vackra sängramar av högsta kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du sängramar som både är av hög kvalitet och har stor estetisk tilltalande. Alla våra sängramar är tillverkade med fokus på snygg design och högkvalitativa material, så att du kan vara säker på att få en sängram som håller i många år och som ser fantastisk ut i ditt sovrum. Våra sängramar är tillverkade av robusta material och är designade för att ge dig den bästa sovupplevelsen.

Ett urval av sängramar i olika storlekar

Hos oss hittar du sängramar som passar alla behov. Oavsett om du letar efter en trekvartsäng i storleken 140x200 eller en dubbelsäng i storlekar som 160x200, 180x200 och 180x210, har vi en sängram som uppfyller dina kriterier. Vårt sortiment består av vår välrenommerade och otroligt vackra Mollis-sängram, som finns i olika textilier och i en mängd vackra färger.

För dig som letar efter en sängram i 140x200, erbjuder vi vår Mollis-sängram, som är idealisk för det mindre sovrummet och gästrummet där utrymmet är begränsat.

Om du däremot letar efter en större sängram, har vi sängramar i 180x200 och sängramar i 180x210. Dessa storlekar är perfekta för par och personer som vill ha extra utrymme och komfort.

Vår sängram 160x200 är en mellanstorlek som passar bra för paret som vill ha en bekväm säng som inte tar upp för mycket plats i sovrummet.

Sängramar med och utan madrasser

Vi erbjuder både sängramar med och utan madrasser, så att du kan välja den lösning som passar dig bäst. Har du redan resårmadrass eller skummadrass tillsammans med våra sängramars lamellbotten för att uppnå optimal komfort. Våra sängramar är designade för att kunna användas med olika typer av madrasser, så att du får den bästa sovkomforten.

Sängram med gavel för en exklusiv look

Alla våra sängramar kommer med en gavel, vilket ger en exklusiv och stilfull look i ditt sovrum. En sängram med gavel ger ett vackert och inbjudande uttryck i ditt sovrum och skapar en mysig atmosfär. Gaveln fungerar inte bara som en vacker inramning av sängen, utan också som ett praktiskt stöd när du sitter uppe i sängen och läser eller tittar på tv.

Våra Mollis-sänggavlar är designade med fokus på komfort och estetik, så att du får en vacker och funktionell lösning för ditt sovrum.

 • Om du har begränsat förvaringsutrymme i ditt sovrum är sängramar en bra lösning. De har nämligen utrymme under sängen där du kan förvara kläder, sängkläder eller andra saker.

 • Vi rekommenderar att du väljer en sängram av ett solitt material för optimal livslängd. Vidare är det viktigt att ta ställning till sängens storlek, samt om du önskar att tillköpa en madrass och bäddmadrass för att förbättra komforten.

 • Kan man använda en rämsängar i en sängram? En rämsängar består av ett resårsystem som omges av en solid ram i massivt trä. Du kan välja om du vill ha ben fästa på din resårmadrass eller om du vill ta bort benen och placera den direkt i en sängram. Alla våra rämsängar passar perfekt i våra sängramar, men du kan också välja att placera en resårmadrass och bäddmadrass i sängramarna.