Laddar..

Senses

Bäddmadrass Model 3050
4.64085 star rating (284) total reviews
140x200 cm.
Storlek: 140x200 cm.
Beige
Färg: Beige
Fast - Rekommenderas till 60-90 kg.
Fasthet:
60mm komfortskum Poakea
Bäddmadrass:
Oak
Ben:
Utan Gavel
Sänggavel:
Puff:

Spara upp till 60% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • I produktion
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Senses
Senses

Vårt sömnhack

Senses är vårt livshack och vår livsoptimering. Vår sänglösning riktigt-mycket-säng-för-riktigt-lite pengar. Vår valuta för pengarna. Kärt barn har många namn, och det är vad Senses är för oss. Och vad den kommer att bli för dig. Senses förvandlar timmarna med slutna ögon till dygnets bästa. För när du ligger bättre så sover du bättre och på det sättet så blir allt annat också bättre — vårt sömnhack till säng.

Produktöversikt

Utforska Senses

Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
 • Bäddmadrassöverdrag

  Grön profil och hög absorptionsförmåga

  Poakea-överdraget är tillverkat med växtfibrer från gräsfamiljen Poaceae. Detta ger överdraget en grön profil och en hög absorptionsförmåga, vilket säkerställer en torr och hälsosam sovmiljö. Undersidan av överdraget har ett halkskydd, så bäddmadrassen stannar på plats även om du rör dig om natten.
  Bäddmadrassöverdrag
 • Bäddmadrasser

  Utmärkt komfort, stöd och elasticitet

  Kärnan består av en 60 mm hög kärna i komfortskum, vilket är OEKO-TEX®-certifierad och har en bra elasticitet som ger kroppen ett gott stöd natten igenom. Skummets fuktabsorberande egenskaper säkerställer även en torr och hälsosam sovmiljö under natt efter natt.
  Bäddmadrasser
 • Komfortzoner

  7 bättre™ zoner har dig om ryggen

  Bedre Nætter-komforten kommer från våra specialutvecklade 7 bättre™-zoner som består av tre olika typer av pocketfjädrar som är uppdelade i unika zoner och ger individuellt stöd till nacke, skuldror, korsrygg och höfter så att du är garanterad ekonomisk korrekt avlastning - natt efter natt.
 • Ramsäng

  Dubbelfjädrad ramsäng med skumstoppning

  Själva ramsängen är uppbyggd av två individuella fjäderlager; i botten ett lager av slitstarka, kraftfulla bonellfjädrar och upptill 220 pocketfjädrar per m2, som i kombination med den bekväma skumstoppningen ger extra bra, djup och hälsosam stöttning av din kropp.
  Ramsäng
 • Träramen

  Massiv furu från Sverige

  Fjäderlagrena och de 7 bättre™ zonerna är omgivna av en kraftig ram i massiv furu från Sverige. Detta gör sängen robust så att du får en stabil grund och en djupare nattsömn.
Bäddmadrass

Välj den bäddmadrassen som passar dig

Rammadrass

Rammadrass med svenskt furuträ

Rammadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimalt stöd

Ramsängen består av tre olika typer av pocketfjädrar som vi har delat upp på individuella zoner som avlastar huvudet, skuldrorna, korsryggen och höfterna precis där det är som tyngst. Här har vi helt unikt utvecklat en höftzon med 90 % fjäderkraft, så att vi är helt säkra på att din ryggrad håller en ergonomiskt korrekt, rak linje.
Ramsängar

Ramsängar i massivt trä från Skandinavien

Ramsäng

Solidt, massivt och skandinaviskt trä

Ramsängen är din sängs fundament och stället där resten av sängens madrasser ligger och vilar. Vår stabila ramsäng är skapad av en 12 cm hög och 4 cm tjock träram i massivt trä från skandinaviska skogar. Träramen skapar en stabil säng och en solid grund för dina andra madrasser, så att de kan fokusera på att ge dig bättre nätter.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dina fördelar

Vi sover gott först när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet
100 nätters prövotid

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet

Det ska vara tryggt att köpa sin säng online. När du köper en säng av oss får du därför alltid 100 nätter till att prova den i ditt eget hem. Ditt sovrum är vårt showroom, och om du inte sover bra så kan du under de första 100 nätterna exempelvis ändra fastheten eller returnera hela sängen - helt utan kostnad.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Senses

Senses
 • Leveranstid
  25-30 vardagar
  Typ
  Ramsäng 140x200 cm.
  Kolli
  7 st.
  Största kolli
  B: 142 cm. L: 202 cm.
  Tyg
  Möbeltyg
 • Rambrott
  25 år
  Garanti fjäderbrott
  25 år
 • Ram
  8cm hög träram, 3cm tjock.
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Bundlag
  150 bonell
  Stoppning
  25 mm Komfortskum
  Fjädrar
  Pocket
  Fäste för ben
  Förmonterat
 • Total höjd
  7 cm.
  Kärna
  Skum
  Cover
  Poakea
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
  Tvätt
  Tvättbart vid 30 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
 • Höjd
  52 cm inkl. 19 cm ben
  Botten
  26 cm.
 • Type
  Stående/väggmonterad
  Væghængt højde
  140x108x8 cm
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.