Laddar..

Senses

Ställbar sang Model 3050
4.68194 star rating (371) total reviews
180x200 cm.
Storlek: 180x200 cm.
Ljusgra
Färg: Ljusgra
Fast
Fasthet:
Fast
Fasthet:
60mm komfortskum Poakea Split
Bäddmadrass:
Oak
Ben:
Utan Gavel
Sänggavel:
Puff:

Spara upp till 60% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • I produktion
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Senses
Senses

Vårt sömnhack

Senses är vårt livshack och vår livsoptimering. Vår sänglösning riktigt-mycket-säng-för-riktigt-lite pengar. Vår valuta för pengarna. Kärt barn har många namn, och det är vad Senses är för oss. Och vad den kommer att bli för dig. Senses förvandlar timmarna med slutna ögon till dygnets bästa. För när du ligger bättre så sover du bättre och på det sättet så blir allt annat också bättre — vårt sömnhack till säng.

Produktöversikt

Utforska Senses

Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
 • Bäddmadrassöverdrag

  Grön profil och hög absorptionsförmåga

  Poakea-överdraget är tillverkat med växtfibrer från gräsfamiljen Poaceae. Detta ger överdraget en grön profil och en hög absorptionsförmåga, vilket säkerställer en torr och hälsosam sovmiljö. Undersidan av överdraget har ett halkskydd, så bäddmadrassen stannar på plats även om du rör dig om natten.
  Bäddmadrassöverdrag
 • Bäddmadrasser

  Utmärkt komfort, stöd och elasticitet

  Kärnan består av en 60 mm hög kärna i komfortskum, vilket är OEKO-TEX®-certifierad och har en bra elasticitet som ger kroppen ett gott stöd natten igenom. Skummets fuktabsorberande egenskaper säkerställer även en torr och hälsosam sovmiljö under natt efter natt.
  Bäddmadrasser
 • Resårmadrass

  Avlastningen din kropp behöver – varje natt

  Med pocketfjädrar, 7 bättre™-zoner och 25 mm komfortskum får du det riktigt sunda stödet som anpassar sig efter din kropp och dina rörelser. Ett hälsosamt, differentierat stöd som är förpackat i behagligt komfortskum som det bästa avslutet på resårmadrassen.
  Resårmadrass
 • 7 Bedre™ soner

  Olika Fasthet

  Våra madrasser kan fås i varierande fasthet, då alla är olika byggda. Genom att justera fjädrarnas tjocklek har vi utvecklat tre olika varianter av fasthet vilka understödjer alla viktklasser. När du väljer mellan varianterna av fasthet kan du se vår rekommenderade vikt på varje enskild madrass. Från storlek 160 och uppåt kan du välja två olika fastheter. Då får du två madrasskärnor kombinerade i ett överdrag.
 • Ställbar botten

  Stabil, bekväm och praktisk sängbotten

  Nederst finns elevationssängbotten, som består av en 10 cm hög ram i massivt trä från skandinaviska skogar, som är försedd med flexibla elevationslattor. Under botten sitter elevationssängens Okin-motor, som är skapad för att användas år efter år.
Bäddmadrass

Välj den bäddmadrassen som passar dig

Resårmadrass

Resårmadrass med individuell fasthet

Resårmadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimerad och optimal stöttning

Vår unika 7 bättre™-resårmadrass har vi konstruerat med tre olika typer av pocketfjädrar, som vi noggrant fördelat över resårmadrassens sju zoner. De sju individuella zonerna avlastar ditt huvud, dina axlar, ländryggen och höfterna precis där de är som tyngst och därför behöver stöd som mest. Vi har utvecklat höftzonen med 90% fjäderkraft så att din ryggrad, på det sättet, behåller en ergonomiskt korrekt, rak linje. Din rygg kommer att tacka dig för det varje natt.
Resårmadrass

Välj din egen fasthet

Vi är alla olika och har alla olika preferenser. Av den anledningen ska våra sängar såklart inte ha samma fasthet. Hos oss kan du därför välja exakt den fasthet som passar just dig. Många av oss delar dessutom säng med en annan person, så på alla våra sängar med en bredd på 160 cm och däröver kan du välja en individuell fasthet på varje sida av sängen.
Ramsängar

Ramsängar med bra motor och skandinaviskt trä

Ramsäng

Solid och funktionell inställbar botten

Din ramsäng är din ställbara sängs fundament. Därför har vi enbart använt bra och solida material som säkerställer att din sömn blir lika solid. Bäddmadrassen är uppbyggd av en träram i massivt trä från skandinaviska skogar, som är klätt med flexibla lameller som gör att justeringen av sängen går som på räls. Okin-motorn kommer från danska Linak, som är kända för sina solida motorer som är både tystgående, slitstarka och outtröttliga.
Skandinaviska material Skandinaviska material
Dina fördelar

Vi sover gott först när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet
100 nätters prövotid

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet

Det ska vara tryggt att köpa sin säng online. När du köper en säng av oss får du därför alltid 100 nätter till att prova den i ditt eget hem. Ditt sovrum är vårt showroom, och om du inte sover bra så kan du under de första 100 nätterna exempelvis ändra fastheten eller returnera hela sängen - helt utan kostnad.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Senses

Senses
 • Typ
  Ställbar säng 180x200 cm.
  Leveranstid
  25-30 vardagar
  Kolli
  7 st.
  Största kolli
  B: 92 cm. L: 202 cm.
  Tyg
  Möbeltyg
 • Rambrott
  15 år
  Garanti fjäderbrott
  15 år
  Garanti (Motor)
  5 års garanti.
 • Ram
  20cm hög träram, 3cm tjock.
  Fäste för ben
  Medföljer
 • Fjädrar
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Stoppning
  25 mm Komfortskum
  Vändbar
  Ja
 • Bäddmadrass - kärnhöjd
  60mm
  Total höjd
  7 cm.
  Kärna
  Skum
  Cover
  Poakea
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
  Tvätt
  Tvättbart vid 30 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
 • Höjd
  54 cm inkl. 19 cm
  Bädmadrass
  7 cm
  Botten
  10 cm.
 • Type
  Stående/Væghængt
  Væghængt højde
  180x108x8 cm
 • Tiltvinkel (elevation)
  61° vid sänggaveln - 45° vid fotgaveln
  Ställbar botten Material
  Massivt fyrretræ
  Lameller
  28 Lameller.
  Motor
  OKIN RF 4
  Fjärrkontroll
  Trådlös
  Elevation
  Huvud- och fotända
  Maks. belastning (motor)
  130 kg (7000 Newton)
  Madrasstopp
  Fot- och sidostopp inkluderat
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.