Laddar..

Senses

Bäddmadrass Model 3060
4.63869 star rating (274) total reviews
Storlek: 140x200 cm.
Beige
Färg: Beige
Essential Linen
Bäddmadrass:
Fast - Rekommenderas till 60-90 kg.
Fasthet:
Oak
Ben:
Utan Gavel
Sänggavel:

Spara 40% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • I produktion
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Senses
Senses

Vårt sömnhack

Senses är vårt livshack och vår livsoptimering. Vår sänglösning riktigt-mycket-säng-för-riktigt-lite pengar. Vår valuta för pengarna. Kärt barn har många namn, och det är vad Senses är för oss. Och vad den kommer att bli för dig. Senses förvandlar timmarna med slutna ögon till dygnets bästa. För när du ligger bättre så sover du bättre och på det sättet så blir allt annat också bättre — vårt sömnhack till säng.

Produktöversikt

Utforska Senses

Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
 • Bäddmadrassöverdrag

  100 % naturligt och svalkande linne

  Linen-överdraget är tillverkat av 100 % naturligt linne, vilket har en avkylande effekt på kroppstemperaturen, och du är därmed garanterad en skön sömn då du alltid kommer att sova i en vältempererad sovmiljö. Undersidan har ett halkskydd, så bäddmadrassen stannar på sin plats.
  Bäddmadrassöverdrag
 • Bäddmadrass

  Bra stöd med 100% naturlatex

  Essential-kärnan är en 60 mm hög OEKO-TEX®-certifierad och mycket stöttande kärna i 100 % naturlatex. Naturlatexen ger kärnan en miljöprofil, samtidigt som dess utomordentligt goda andningsförmåga hjälper till att bibehålla en torr sovmiljö, vilket är grunden för en bra sömn.
  Bäddmadrass
 • Komfortzoner

  7 bättre™ zoner har dig om ryggen

  Bedre Nætter-komforten kommer från våra specialutvecklade 7 bättre™-zoner som består av tre olika typer av pocketfjädrar som är uppdelade i unika zoner och ger individuellt stöd till nacke, skuldror, korsrygg och höfter så att du är garanterad ekonomisk korrekt avlastning - natt efter natt.
 • Ramsäng

  Dubbelfjädrad ramsäng med skumstoppning

  Själva ramsängen är uppbyggd av två individuella fjäderlager; i botten ett lager av slitstarka, kraftfulla bonellfjädrar och upptill 220 pocketfjädrar per m2, som i kombination med den bekväma skumstoppningen ger extra bra, djup och hälsosam stöttning av din kropp.
  Ramsäng
 • Träramen

  Massiv och FSC-certifierad furu från Sverige

  Fjäderlagrena och de 7 bättre™ zonerna är omgivna av en kraftig ram i massiv, FSC-certifierad furu från Sverige. Detta gör sängen robust så att du får en stabil grund och en djupare nattsömn.
 
Bäddmadrass

Välj den bäddmadrassen som passar dig

Rammadrass

Rammadrass med svenskt furuträ

Rammadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimalt stöd

Ramsängen består av tre olika typer av pocketfjädrar som vi har delat upp på individuella zoner som avlastar huvudet, skuldrorna, korsryggen och höfterna precis där det är som tyngst. Här har vi helt unikt utvecklat en höftzon med 90 % fjäderkraft, så att vi är helt säkra på att din ryggrad håller en ergonomiskt korrekt, rak linje.
Rammadrass

Omgiven av en robust, stabil och solid fururam

Ramsängens fjäderlager med 7 bättre™ zoner ramas in av en 8 cm hög, FSC-certifierad fururam. Den massiva fururamen gör sängen extra robust och ser till att den alltid känns stabil, så att du kan sova djupt och gott under många år. Runt träramen har vi placerat ett slitstarkt, Oeko-Tex-certifierat möbeltyg som på bästa sätt fulländar ramsängen.
Skandinaviska material Skandinaviska material
FSC-certifierat trä FSC-certifierat trä
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet
Dina fördelar

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa din säng på nätet. När du köper en säng hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt sovrum är vårt utställningsrum och sover du dåligt kan du byta fasthet gratis eller lämna tillbaka hela sängen.
Fri leverans hem till dig
Dina fördelar

Fri leverans hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig — oavsett var i landet du bor och oavsett summan du handlar för. Vi skickar våra mindre produkter med GLS och vi gör alltid allt vad vi kan för att du fortast möjligt ska få dina varor, så att du inte ska behöva vänta på att få njuta av några bättre nätter.

Specifikation av Senses

Senses
 • Leveranstid
  29-41 vardagar
  Typ
  Ramsäng 140x200 cm.
  Kolli
  7 st.
 • Rambrott
  25 år
  Garanti fjäderbrott
  25 år
 • Ram
  8 cm Träram
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Stoppning
  25 mm Latex
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
  Fjädrar
  Pocket
  Fäste för ben
  Förmonterat
 • Total höjd
  7 cm.
  Kärna
  Skum
  Cover
  Linen
  Tvätt
  Tvättbart vid 30 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
 • Höjd
  52 cm.
 • Væghængt højde
  140x108x8 cm
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.