Laddar..

Senses

Fjädrande madrass
5 star rating (10) total reviews
Storlek: 180x200 cm.
Ljusgra
Färg: Ljusgra
Fast
Fasthet:
Fast
Fasthet:
Tillbehör:

Spara 40% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Senses
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner 1 2 3
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
 • Komfortzoner

  7 bättre™ zoner har dig om ryggen

  Bedre Nætter-komforten kommer från våra specialutvecklade 7 bättre™-zoner som består av tre olika typer av pocketfjädrar som är uppdelade i unika zoner och ger individuellt stöd till nacke, skuldror, korsrygg och höfter så att du är garanterad ekonomisk korrekt avlastning - natt efter natt.
 • Stoppning

  Andningsbart och elastiskt mintskum

  Stoppningen i resårmadrassen är det skumskikt som omger fjädrarna. Här är ett elastiskt skum att föredra-då det utnyttjar fjädrarna bäst. Mintskum är vår mest andningsbara och elastiska skumtyp, så du får ut det bästa av våra fjädersystem.
  Stoppning
 • Fasthet

  Olika fasthet

  Våra madrasser kan fås i varierande fasthet, då alla är olika byggda. Genom att justera fjädrarnas tjocklek har vi utvecklat tre olika varianter av fasthet vilka understödjer alla viktklasser. När du väljer mellan varianterna av fasthet kan du se vår rekommenderade vikt på varje enskild madrass. Från storlek 160 och uppåt kan du välja två olika fastheter. Då får du två madrasskärnor kombinerade i ett överdrag.
  Fasthet
Fjädermadrass

Fjädermadrass med individuell fasthet

Fjädermadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimalt stöd

Resårmadrassen består av tre olika typer av pocketfjädrar som vi har delat upp på individuella zoner som avlastar huvudet, skuldrorna, korsryggen och höfterna precis där det är som tyngst. Här har vi helt unikt utvecklat en höftzon med 90 % fjäderkraft, så att vi är helt säkra på att din ryggrad håller en ergonomiskt korrekt, rak linje.

En madrass med många möjligheter

Bra komfort ska inte vara svårt. Därför passar alla våra resårmadrasser till alla sängstommar, kontinentalsängar och höj- och sänkbara sängar. Det enda du behöver se till är att måtten på sängen och madrassen överensstämmer, och då är du redan på god väg mot en god natts sömn. Det är alltså dina önskemål som sätter ramen för komforten - inte sängens ram.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet
Dina fördelar

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa din säng på nätet. När du köper en säng hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt sovrum är vårt utställningsrum och sover du dåligt kan du byta fasthet gratis eller lämna tillbaka hela sängen.
Fri leverans hem till dig
Dina fördelar

Fri leverans hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig — oavsett var i landet du bor och oavsett summan du handlar för. Vi skickar våra mindre produkter med GLS och vi gör alltid allt vad vi kan för att du fortast möjligt ska få dina varor, så att du inte ska behöva vänta på att få njuta av några bättre nätter.

Specifikation av Senses

 • Leveranstid
  8-20 vardagar
  Höjd
  18 cm.
  Fjädrar
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Typ
  Resårmadrass 180x200
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.