Myskandtäcke

-40%
Mayan
Se produkt
Veckans rekommendation
140x200 cm.

Mayan

Täcken Mayan
4.44444 star rating (27) total reviews

As low as 1.499 kr Tidigare pris 2.499 kr

-40%
Mayan
Se produkt
Veckans rekommendation
140x220 cm.

Mayan

Täcken Mayan
4.71429 star rating (28) total reviews

As low as 1.649 kr Tidigare pris 2.749 kr

-40%
Mayan
Se produkt
Veckans rekommendation
200x220 cm.

Mayan

Täcken Mayan
4.71429 star rating (28) total reviews

As low as 1.997 kr Tidigare pris 3.329 kr

Myskandtäcke

Tillsammans med en bra säng så är täcket den viktigaste beståndsdelen för att få en god natts sömn. Täcken levereras vanligtvis med anddun, gåsdun eller myskandsdun. Ett myskandstäcke är ett täcke, som levereras med dun från myskanden. Ett myskandsduntäcke är otroligt populärt på grund av dess höga kvalitet. De myskandsdun som kommer från myskanden, är alltid de finaste dunen och just därför väljer många ett myskandstäcke.

Det finns en rad fördelar, som kommer med att välja ett myskandstäcke. För det första så har myskandsdun fördelen, att täckena har en lång levnadstid, således får du ett bra täcke, som kan hålla i många år framöver. Dessutom är myskandstäcket särskilt bra på att transportera fukt och svett från kroppen, vilket hjälper dig med att uppnå den bäst möjliga sömnen. En annan fördel är att myskandsdun har egenskapen, att den håller kroppen varm, samtidigt som att du kan bli av med överskottsvärme genom täcket.

Hos Bedre Nætter har vi ett stort fokus på kvalitet, och önskar endast att ge dig den bästa produkten. Vårt sortiment innehåller ett brett urval av myskandstäcken, så vi har helt säkert något som passar just dig och dina behov.

Vad som är så viktigt att leta efter

Det finns ett par regler som är bra att komma ihåg, och dessa kommer vi alltid rekommendera dig att följa när du ska välja ditt nästa täcke. Följer du dessa grundläggande regler, så har du de rätta förutsättningarna för en god natts sömn. Du ska se på sambandet mellan bärighet och vikt, som indikerar täckets kvalitet. Ett bra täcke ska gärna ha en bärighet på minst 10. När du funnit ett täcke med en bärighet på 10, så ska du se närmare på täckets vikt. Om du har två täcken med samma bärighet, så ska du välja det täcke, som har den lägsta vikten utav de två. Här kommer det nämligen vara täcket med den lägsta vikten, som garanterar dig den högsta kvaliteten. Anledningen till detta är, att täckets dun i det lättaste täcket, är mer luftiga och av en sådan hög kvalitet, att det kan hålla på värmen bättre.

Ett myskandstäcke kan väljas i tre olika värmegrader:

  • Sval: Är det minst fylliga täcket, som passar perfekt till sommarvädret med de varma sommarnätterna.
  • Mellan: Är täcket som passar till att användas året runt.
  • Varm: Är det varmaste täcket, som är perfekt för dig, som har en tendens till att frysa under natten.

Vi har valt att sälja myskandstäcken i många olika storlekar. Vi har verkligen något till alla, oavsett om du föredrar sval, mellan eller varm och enkeltäcken eller dubbeltäcken.

Danska kvalitets täcken

Hos Bedre Nætter har vi valt att endast sälja myskandstäcken producerade i Danmark. Detta är din garanti för en hög kvalitet, då vi i Danmark har stränga produktionsvillkor och sunda arbetsförhållanden.

Vi säljer myskandstäcken producerade av Ringsted Dun, Temprakon och Quilts of Denmark. De har den gemensamma nämnaren, att de har många års erfarenhet med produktion av täcken och ett stort fokus på kvalitet.

Är du det minsta osäker över ditt val av täcken, så är du alltid välkommen att kontakta oss på chatten i högra hörnet på hemsidan, på telefonnumret 313 616 000, eller till mailadressen [email protected].