Laddar..

Venus

Boxmadras Model 4020
Storlek: 140x200 cm.
Beige
Färg: Beige
Essential Modal
Bäddmadrass:
Fast - Rekommenderas till 60-90 kg
Fasthet:
Runda Ekben - 19cm
Ben:
Utan Gavel
Sänggavel:
Tillbehör:
 • I produktion

  Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Leveranstid 33-45 vardagar
Venus
Venus

Vår storsäljare

Venus är folkets favorit, vår bäst säljande säng sedan 2013, vår förstfödda och ett bra val följt av ännu fler bra val. Venus är en kraftfull raketresa ut i ett universum av god sömn och god komfort som revolutionerar dina dagar sedan dina nätter får bättre villkor — vår storsäljare till säng.

Produktöversikt

Utforska Venus

Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
1 2 3 4 5
 • Bäddmadrassöverdrag

  Textil tillverkad med pappersmassa ifrån bokträd

  Modal-överdraget består av en textil som är tillverkad med pappersmassa ifrån bokträd. Träfibrerna gör överdraget otroligt mjukt, andningsbart och fuktabsorberande, och undersidan av överdraget har ett halkskydd, så att bäddmadrassen stannar där den ska om nätterna.
 • Bäddmadrass

  Bra stöd med 100% naturlatex

  Essential-kärnan är en 60 mm hög OEKO-TEX®-certifierad och mycket stöttande kärna i 100 % naturlatex. Naturlatexen ger kärnan en miljöprofil, samtidigt som dess utomordentligt goda andningsförmåga hjälper till att bibehålla en torr sovmiljö, vilket är grunden för en bra sömn.
 • Komfortzoner

  7 bättre™ zoner har dig om ryggen

  Bedre Nætter-komforten kommer från våra specialutvecklade 7 bättre™-zoner som består av tre olika typer av pocketfjädrar som är uppdelade i unika zoner och ger individuellt stöd till nacke, skuldror, korsrygg och höfter så att du är garanterad ekonomisk korrekt avlastning - natt efter natt.
 • Ramsäng

  Två lager pocketfjädrar med stoppning som andas

  Inuti ramsängen får du hela två lager av pocketfjädrar, som är fyllda med 25 mm minnesskum som andas. En verklig lyxkombination som ger den perfekta mixen av komfort, stöd, avlastning och andningsförmåga i ett och samma madrasslager.
 • Träramen

  Extra hög, stabil och massiv fururam

  De två lagren med pocketfjädrar är inramade av en massiv, FSC-certificerad fururam som är hela 20 cm hög. Det ger dig en helt extraordinär stabilitet i en lyxig ramsäng som du kan sova gott i under många år.
 
Bäddmadrass

Välj den bäddmadrassen som passar dig

Rammadrass

Rammadrass med svenskt furuträ

Rammadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimalt stöd

Ramsängen består av tre olika typer av pocketfjädrar som vi har delat upp på individuella zoner som avlastar huvudet, skuldrorna, korsryggen och höfterna precis där det är som tyngst. Här har vi helt unikt utvecklat en höftzon med 90 % fjäderkraft, så att vi är helt säkra på att din ryggrad håller en ergonomiskt korrekt, rak linje.
Bäddmadrass

Lyxig ramsäng med två lager pocketfjädrar

Ramsängens två lager av pocketfjädrar ger ett extra djupt, precist och hälsosamt stöd av din kropp. Fjädrarna är stoppade med 25 mm minnesskum som andas och är inramade av 20 cm massivt, FSC-certifierat furu- massor av kvalitetskomponenter som tillsammans skapar ett stabilt och stöttande komfortlager med andning, vilket gör det där lilla extra för din kropp och för din sömn.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
FSC-sertifisert tre FSC-sertifisert tre
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet
Dina fördelar

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa din säng på nätet. När du köper en säng hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt sovrum är vårt utställningsrum och sover du dåligt kan du byta fasthet gratis eller lämna tillbaka hela sängen.
Fri leverans hem till dig
Dina fördelar

Fri leverans hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig — oavsett var i landet du bor och oavsett summan du handlar för. Vi skickar våra mindre produkter med GLS och vi gör alltid allt vad vi kan för att du fortast möjligt ska få dina varor, så att du inte ska behöva vänta på att få njuta av några bättre nätter.

Specifikation av Venus

 • Leveranstid
  33-45 vardagar
  Typ
  Ramsäng 140x200 cm.
  Kolli
  7 st.
 • Ram
  20 cm Träram
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Stoppning
  25 mm Mint
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
  Fjädrar
  Pocket
  Fäste för ben
  Förmonterat
 • Total höjd
  7 cm.
  Kärna
  Skum
  Cover
  Modal
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
  Tvätt
  Tvättbart i 40 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
 • Höjd
  64 cm.
 • Væghængt højde
  140x108x12 cm
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.