Venus Air - Beige

Fasthet Läs mer
Fasthet Läs mer
Ben
+
Sänggavel
+
Lakan
Leveranstid 20-30 vardagar
 • I produktion Läs mer

  Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Jämför våra Ramsängar
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
1 2 3 4 5
 • 1

  Bäddmadrassöverdrag

  Mjukt överdrag med inbyggt antiglidskydd

  Bäddmadrassen är omgiven av ett mjukt överdrag vars antiglidfunktion på ena sidan håller bäddmadrassen på plats ovanpå resårmadrassen. Det mjuka överdraget är därför perfekt för dig som rör dig i sömnen och som vill ha en bäddmadrass som ligger kvar på sin plats.
 • 2

  Bäddmadrass

  Slitstark bäddmadrass med en kärna av skum och latex

  Komforten fulländas av en 60 mm tjock kärna bestående av latex och skum. Mixen av latex och skum ger en mjuk, elastisk yta vilken gör din bekvämlighet när du ligger ner mer behaglig och stöttande jämfört med andra skumtyper. Bäddmadrassen är särskilt slitstark, så att du kan sova extra gott under extra många år.
 • 3

  Komfortzoner

  7 bättre™ zoner har dig om ryggen

  Bedre Nætter-komforten kommer från våra specialutvecklade 7 bättre™-zoner som består av tre olika typer av pocketfjädrar som är uppdelade i unika zoner och ger individuellt stöd till nacke, skuldror, korsrygg och höfter så att du är garanterad ekonomisk korrekt avlastning - natt efter natt.
 • 4

  Ramsäng

  Två lager pocketfjädrar med stoppning som andas

  Inuti ramsängen får du hela två lager av pocketfjädrar, som är fyllda med 25 mm minnesskum som andas. En verklig lyxkombination som ger den perfekta mixen av komfort, stöd, avlastning och andningsförmåga i ett och samma madrasslager.
 • 5

  Träramen

  Extra hög, stabil och massiv fururam

  De två lagren med pocketfjädrar är inramade av en massiv, FSC-certificerad fururam som är hela 20 cm hög. Det ger dig en helt extraordinär stabilitet i en lyxig ramsäng som du kan sova gott i under många år.

95% av alla våra kunder är nöjda eller mycket nöjda

*Baserat på vårt frågeformulär som skickas till alla kunder efter köp

2900+ Recensioner

Bekväm och stöttande bäddmadrass med överdrag och anti-glidfunktion

Bäddmadrassen är uppbyggd av en 60 mm tjock kärna av latex och skum, så att du får glädje av de bästa egenskaperna från bägge världarna. Skummet ger en mjuk komfort medan latexen ser till att du får ett hälsosamt stöd där din kropp behöver det som mest. Komforten fulländas av ett mjukt överdrag som med sin anti-glidfunktion på ena sidan håller bäddmadrassen på sin plats hela natten.

7 bättre™ zoner ger din kropp optimalt stöd

Ramsängen består av tre olika typer av pocketfjädrar som vi har delat upp på individuella zoner som avlastar huvudet, skuldrorna, korsryggen och höfterna precis där det är som tyngst. Här har vi helt unikt utvecklat en höftzon med 90 % fjäderkraft, så att vi är helt säkra på att din ryggrad håller en ergonomiskt korrekt, rak linje.

Lyxig ramsäng med två lager pocketfjädrar

Ramsängens två lager av pocketfjädrar ger ett extra djupt, precist och hälsosamt stöd av din kropp. Fjädrarna är stoppade med 25 mm minnesskum som andas och är inramade av 20 cm massivt, FSC-certifierat furu- massor av kvalitetskomponenter som tillsammans skapar ett stabilt och stöttande komfortlager med andning, vilket gör det där lilla extra för din kropp och för din sömn.

Skandinaviske materialer

FSC-sertifisert tre

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa din säng på nätet. När du köper en säng hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt sovrum är vårt utställningsrum och sover du dåligt kan du byta fasthet gratis eller lämna tillbaka hela sängen.

Ofta ställda frågor till Venus Air

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Venus Air. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Överdraget runt själva resårmadrassen sitter fast och kan bara tvättas med en fuktig trasa eller ett rengöringsmedel som är till för möbler. Vid användning av rengöringsmedel, följ den tillhörande bruksanvisningen.

 • Resårmadrassen i Venus är stoppad med latex, medan resårmadrassen i Senses är stoppad med komfortskum. Dessutom har Venus en bäddmadrass tillverkad av Pulse-latex, som är extra smidig, slitstark och andandes och har ett allergivänligt överdrag. Senses har däremot en bäddmadrass tillverkad av vanlig latex eller Motion-skum och överdraget är inte allergivänligt.

 • Vi rekommenderar alltid att välja fasthet utifrån kroppsvikt och preferens. Du kan se vilken viktklass som passar till de olika fastheterna genom att klicka på dragspelsmenyn överst på sidan under "Fasthet".

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

Specifikation av Venus Air

 • Storlek
  Storlek 180x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 64 cm.
Fäste för ben Förmonterat
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 5 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Mint
Ram 20 cm Träram
Leveranstid 20-30 vardagar
Typ Ramsäng 180x200

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • Unika sängar
 • Fri frakt och retur