Laddar..

Venus & Senses Gavelkuddar

Huvudkudde
Vår OEKO-TEX®-certifierade Venus-gavelkudde är tillverkad av 100% små ankfjädrar, har en fyllnadsvikt på hela 1700 gram och är beklädd med ett möbeltyg som är tätt vävt. Allt som allt utmynnar det i en härlig gavelkudde som passar till alla sängar och sovrum.
Beige
Färg: Beige
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Venus & Senses Gavelkuddar
Gavelpude

Venus & Senses

En bra gavelkudde är inte att förakta. Den ger nämligen både extra komfort när du sitter i din säng och tillför en extra dos av elegans till ditt sovrum. Vår Venus-gavelkudde mäter 50x90 cm och är precis vad du behöver ifall du vill ha lite mer av en hotellkänsla därhemma.

Gavelkudden som matchar din säng
Glasuren på kaken

Gavelkudden som matchar din säng

Ofta behövs det inte mer än ett par snygga, matchande gavelkuddar för att fullända ditt sovrums helhetsintryck. Därför har vi utvecklat vår egen Venus & Senses gavelkudde i samma läckra, tätvävda textil som vi har klätt hela vår Venus & Senses sängserie i. Med storleken 50x90 får du inte bara en gavelkudde med ett lyxigt utseende som utstrålar hotellatmosfär, utan även den där extrakudden som du verkligen behöver.
Kuddens tyg

En mjuk och exklusiv finish

Vår Venus-gavelkudde är klädd i ett tätt vävt och exklusivt möbeltyg som känns mjukt mot huden och är lätt att sköta om. Tyget är OEKO-TEX®-certifierat, så du kan därför lugnt sluta ögonen på kudden ifall du frestas av en liten tupplur, även om du bara sitter och läser.
 
Kuddens fyllning

Fylld med trevligheter

Kudden inuti Venus-gavelkuddfodralet är, förutom att vara fluffig, fyllig och fantastisk också OEKO-TEX®-certifierad (standard 100) och fylld med 1700 gram små, trevliga ankfjädrar. Detta ger Venus-gavelkudden en god utfyllnad och stöttning. Fjädrarna är omgivna av ett överdrag i 100% bomull som gör gavelkudden mjuk och skön.

Specifikation av Venus & Senses Gavelkuddar

 • Leveranstid
  2-8 vardagar
  Typ
  Gavelkuddar 50x90
 • NOMITE
  Allergivenlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier