Split bäddmadrasser

En delad bäddmadrass har ett snitt längst ner och längst upp, men är monterad på mitten – och den passar därför särskilt bra för dig som sover i en ställbar säng. Hos Bedre Nætter säljer vi ett brett utbud av delade madrasser i många olika storlekar så att du enkelt kan hitta den delade madrass som passar dig och din kropp.

Essential

Våra Essential-bäddmadrasser är av förstklassig kvalitet och dito komfort. Överdragen är mjuka som natten är lång, och kärnan i 100% naturlatex säkrar en behaglig och ergonomisk djup komfort.

-42%
Essential Modal Split
Se produkt
Veckans rekommendation
180x200 cm.

Essential Modal Split

Overmadrass Essential

As low as 3.799 kr Tidigare pris 6.599 kr

180x200 cm.

Essential Linen Split

Overmadrass Essential

As low as 6.599 kr

180x200 cm.

Essential Poakea Split

Overmadrass Essential

As low as 6.599 kr

180x200 cm.

Essential Rönd Split

Overmadrass Essential
5 star rating (1) total reviews

As low as 6.599 kr

180x200 cm.

Essential Refibra Split

Overmadrass Essential

As low as 6.599 kr

180x200 cm.

Essential Tencel Split

Overmadrass Essential

As low as 6.599 kr

Polar

Vår Polar-bäddmadrass är en aircondition i madrassform och en sorts isbit för din säng som reglerar din kroppstemperatur och belönar med ostörda, lugna och behagliga nätter.

180x200 cm.

Polar Split

Overmadrass Polar

As low as 10.799 kr

Mayan

Vår Mayan-bäddmadrass är det naturvänliga valet som är skapat utan att störa Moder Jord. Dess överdrag och kärna är 100% ekologiskt och är den typ av kombination som får änglarna att sjunga.

-49%
Mayan Split
Se produkt
Veckans rekommendation
180x200 cm.

Mayan Split

Overmadrass Mayan

As low as 5.499 kr Tidigare pris 10.799 kr

 

Split-bäddmadrasser

En split-bäddmadrass skiljer sig åt från andra bäddmadrasser, eftersom den har en skåra på toppen och botten samtidigt som den är sammansatt i mitten. Det gör att en split-madrass passar särskilt bra till en ställbar säng där varje sida kan justeras individuellt. På en ställbar dubbelsäng är det nämligen inte möjligt att använda en stor bäddmadrass, för då kommer personen på den ena sidan att trilla ur sängen när den andra personen höjer eller sänker sin sida.

Med en split-bäddmadrass är det möjligt att justera varje sida för sig och oberoende av varandra, samtidigt som den mittersta delen av bäddmadrassen sitter ihop. Det innebär att en split-bäddmadrass ger samma känsla som en stor bäddmadrass, eftersom det inte finns ett mellanrum i mitten av sängen.

Funktionalitet och kvalitet i fokus

Med våra split-bäddmadrasser har vi fokuserat på funktionaliteten, men kvaliteten är naturligtvis fortfarande lika hög. Vi har ett brett och noggrant utvalt sortiment med split-bäddmadrasser som hjälper dig att få bättre komfort och därmed även bättre sömn. Det går att ta bort överdraget på alla våra bäddmaddrasser och tvätta det. På så sätt kan du hålla din säng så ren och hälsosam som möjligt.

Är en split-bäddmadrass rätt val för dig?

Har du en ställbar säng där sängens två sidor kan höjas och sänkas separat, och där du gärna vill undvika ett mellanrum i mitten av sängen? Då är en split-bäddmadrass utan tvekan rätt val för dig. Med den får du fortfarande samma känsla av att ligga i en stor dubbelsäng, där det inte är irriterande att rulla in mot mitten. Det är viktigt att poängtera att du inte kompromissar med kvaliteten eller komforten genom att välja en split-bäddmadrass. Den är precis lika bekväm som om du skulle välja en bäddmadrass utan split.

Vårt urval av split-bäddmadrasser är brett, så du har möjlighet att finjustera din säng så att den passar perfekt för dina behov. När du ska välja bäddmadrass är det bland annat viktigt att överväga om du föredrar ett fast underlag eller en madrass som du sjunker ner i. Om du blir varm om natten eller om du lider av allergier, så bör du titta på våra bäddmadrasser som är särskilt värmereglerande eller allergivänliga.

Behöver du hjälp?

Alla dagar mellan klockan 9-23 är våra sömnexperter redo på chat, mail och telefon för att hjälpa dig att få bättre nätter. Det är vår viktigaste uppgift att försäkra oss om att du får en så bra och återställande sömn som möjligt, så tveka därför aldrig att kontakta oss.