Laddar..

Classi Puff Grain

Puff
Antracit
Färg: Antracit
1
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Classi Puff Grain
1 2
 • Textil

  Karaktäristisk struktur med traditionellt uttryck

  GRAIN är en traditionell, tidlös och slitstark textil som är lätt att sköta om. Vävningen skapar en karaktäristisk struktur som kommer till sin rätt när den omger bäddsoffans ytor.
 • Designhistorie

  Elegans i sin renaste form

  Slår du upp "elegans" i ordboken så finns CLASSI-puffen där. För med dess sittdel, som elegant svävar ovanför sockeln, så möts det bombastiska och det lätta i en vacker kombination. Stylad ihop med CLASSI- bäddsoffan så kan du nästan, ifall du lyssnar riktigt noga, höra änglarna sjunga.

Karaktäristisk struktur med traditionellt uttryck

GRAIN är ett klassiskt tyg, som med sin karaktäristiska grova vävning väljs till av många. Textilen är slitstark och enkel att sköta om, så du aldrig behöver kompromissa med det praktiska för att få en bäddsoffa i en fin och stilren textil. GRAINs karaktäristiska struktur kommer särskilt till sin rätt när den omger soffans mjuka ytor.
Vacker fusion av runda former

Vacker fusion av runda former

CLASSI-puffen är en enkel men elegant möbel som i all sin prakt inte gör något onödigt väsen av sig. Puffen är designad för att i en vacker fusion framhäva det bombastiska och det lätta. Puffen är perfekt som schäslong-add-on till din soffa, som bänk i hallen eller helt enkelt som en extra sittplats i vardagsrummet eller sovrummet. Puffen har en bekväm sits, tack vare dess nozagfjädrar och dess bekväma skumstoppning.
Match made in heaven

Match made in heaven

CLASSI-puffen och CLASSI-bäddsoffan passar varandra likt en match made in heaven med sina runda, överlägsna sittdelar vackert svävande över sina enkla och eleganta socklar. Puffen ger CLASSI-bäddsoffan ett schäslongliknande utseende, så att du i ännu högre grad kommer att känna att du inte kompromissar med vare sig soffa eller säng.
100 nätters riskfri prövotid - för din trygghets skull

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghets skull

Vi gör det tryggt att köpa din bäddsoffa online. När du köper en bäddsoffa hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt hem är vårt showrum och sitter eller sover du inte bra kan du returnera bäddsoffan utan kostnad.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Classi Puff Grain

Classi Puff Grain
 • Leveranstid
  45-50 vardagar
  Materiale
  100% polyester
  Kolli
  1 st.
  Emballage
  100% återvunnen plast
  Fjädrar
  No-Zag
  Produktionsland
  EU
  Martinedale
  50.000
  Pilling
  4
  Typ
  Puff
  Färgäkthet
  5
  PFC-Fri
  Ja
 • OEKO-TEX
  Standard 100
  REACH-certificeret
  Nej
 • Dimensioner
  B: 102cm / H: 45cm / D: 56cm
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring men ikke montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig.
 • Ja, det kan du. Når du kommer til kassen, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.
 • En hårdt opvredet klud er din bedste ven. Støvsug med en blød børste. Undgå rengøringsmidler eller kemikalier. Snavs og fedtpletter fjernes med en mild sæbeopløsning.