Laddar..

Essential

Huvudkudde
5 star rating (2) total reviews
Vår OEKO-TEX®-och Downpass-certifierade Essential-huvudkudde är tillverkad av utsökta, hälsosamma dun och fjädrar, vilka är indelade i tre stödjande kammare där mängden fyllning varierar beroende av kuddens höjd. Kamrarna är omgivna av ett kuddöverdrag i 100% bomull och är därmed en trevlig plats att lägga huvudet på.

Spara 30% på bäddset vid köp av kudde

Tillbehör
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Essential
Huvudkudde

Essential

Vad finns det egentligen att säga om en huvudkudde? Ganska mycket, om du frågar oss. För din huvudkudde är stället där du varje kväll vilar ditt huvud efter en lång dag. Det är där du sluter ögonen och det är där du öppnar dem igen efter en god natts sömn. Vår Essential-huvudkudde är ett praktexempel på detta och är fylld med enbart sunda och kvalitativa fjädrar.

Produktöversikt

Utforska Essential

2 3 1
 • Yttre kammare

  Fantastisk fyll, fluffighet og mykhet

  Kuddens två yttre kammare består av 60% dun och 40% småfjädrar, alla Downpass-certifierade. De många dunen skapar en härlig fluffighet och mjukhet, precis vad en kudde bör vara. Fjädrarna bidrar med bra stöd och komfort för din nacke.
 • Inde kammare

  Slut med en slap kudde

  Kuddens inre kammare består av 85% småfjädrar och 15% fjädrar, som också är Downpass-certifierade. Innerkammaren består huvudsakligen av småfjädrar, eftersom dessa är mycket bra på att skapa stabilitet, så att kudden förblir hög och inte klappar ihop när du lägger huvudet på den.
 • Kuddfodral

  Omgiven av 100% mjuk bomull

  Kuddens tre kammare är omgivna av ett kuddfodral i 100% bomull, som, förutom att vara otroligt mjukt och OEKO-TEX®-certifierat (standard 100), också är avslutat med ett kantband i vit satin.
  Kuddfodral
Fylld med underbara fjädrar
Tre stöttande kammare

Fylld med underbara fjädrar

Essential-kudden är uppdelad i tre kammare som säkerställer ett ergonomiskt korrekt stöd. Den mittersta kammaren är huvudsakligen fylld med små fjädrar, som säkerställer att kudden får en bra höjd. Kuddens två yttre kammare är fyllda med 60 % ankdun, vilket gör kudden mjuk och härlig. De sista 40 % består av småfjädrar som tillför ytterligare stöd. Överdraget som omger Essential-kudden är gjort i 100 % bomull med ett kantband i vit satin.
 Kvalitet från insidan och ut
En hälsosam kvalitetskudde

Kvalitet från insidan och ut

Essential-kudden har ett antal märkningar och certifieringar som försäkrar dig om att den är en hälsosam och ordentlig sovkompis. OEKO-TEX®-certifieringen (standard 100) är din garanti för en kudde med hälsosamma textilier och dun utan hälsofarliga ämnen. Downpass-certifieringen innebär att du kan sova lugnt och tryggt, med vetskap om att djurens väl har tagits i beaktande.
Bra för de flesta

Mångsidig och lätt att ta hand om

När du behöver en ny huvudkudde så ska du hitta en som matchar dig och den sovställning som du vanligtvis sover i. Om du brukar sova på rygg eller på sidan är vår Essential-huvudkudde ett bra förslag. Den är varken för hög eller för låg, utan har precis rätt form. Kalla det en allroundkudde eller en som du inte kan göra fel med. Vi kallar den "medelhög" med en fyllnadsvikt på 700 gram fjädrar och kärlek.
Essential - det nödvändiga valet
Sömnlinjen

Essential - det nödvändiga valet

Essential-sömnlinjen är till för dig som vill sluta ögonen och falla i sömn, omgiven av kvalitet från topp till tå. Alla produkter som bär vår Essential-märkning är skapade för att göra god sömn tillgänglig för oss alla. För bättre nätter är nödvändiga för varje individ. Du hittar ett brett utbud av Essential-produkter i vårt sortiment, exempelvis sängkläder, lakan, täcken, kuddar, gavelkuddar, madrassöverdrag och bäddmadrasser.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Essential

 • Leveranstid
  2-8 vardagar
  Bärighet
  Yderkamre: 9 / Kerne: 6
  Fyldvægt
  700 g,
  Tyg
  100% bomullscambric Ne40/40
  Tvätt
  vaskbar ved 60 grader og kan tørretumbles.
  Typ
  Kudde 50x70
  Kantbånd
  Hvidsatin
 • NOMITE
  Allergivenlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkendt
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier