Dunkudde

Med en dunkudde får du en mjuk, stöttande kudde som låter dig sova ostörd hela natten. Alla våra dunkuddar är fyllda med naturliga fjädrar som ger dig en bekväm, hälsosam och slitstark huvudkudde. Alla våra dunkuddar har märkena OEKO-TEX® , NOMITE och Downafresh®, vilket är din garanti för en allergivänlig och ansvarsfull dunkudde.

Essential

Vårt Essential-kudde är nackarnas räddning och det härligaste stället för ditt huvud att landa på varje kväll. Vi kallar den vår allround-kudde, och snart kallar du den din bästa sovkamrat.

50x70 cm.

Essential

Huvudkudde
5 star rating (2) total reviews

As low as 829 kr

Mayan

Våra Mayan-kuddar är det naturvänliga, gröna och 100% kemikaliefria huvudkuddevalet i 100% ekologisk bomull, som oundvikligen förvandlar dina nätter till ett mekka av ergonomisk komfort.

50x70 cm.

Mayan

Huvudkudde
4.55556 star rating (9) total reviews

As low as 829 kr

Polar

Vår Polar-kudde bekämpar varma, svettiga nätter med sina värmeavledande förmågor och ger dig en vältempererad, ostörd sömn i gengäld. Polar är en allround-kudde och passar de flesta.

50x70 cm.

Polar

Huvudkudde
4.5 star rating (2) total reviews

As low as 1.249 kr

Upptäck Komforten med Dunkuddar från Bedre Nætter

Välkommen till Bedre Nætters sortiment av högkvalitativa dunkuddar, där komfort möter kvalitet. Våra dunkuddar är en essentiell del av en god natts sömn, erbjudandes en mjuk och stödjande känsla för en ostörd sömn.

Dunkuddarna från Bedre Nætter är fyllda med naturliga dun, vilket garanterar en bekväm och slitstark kvalitet. De är allergivänliga och uppfyller strikta certifieringar som OEKO-TEX®, NOMITE och Downafresh®, säkerställande av högsta kvalitetsstandarder.

Varierande valmöjligheter

Vårt sortiment inkluderar kuddar som Essential, Mayan och Polar, var och en designad för att möta olika behov och preferenser. Våra dunkuddar kommer i måttet 50x70 cm och erbjuder möjligheten att anpassa höjden, vilket ger dig en personlig sovekomfort och stöd. Vare sig du söker ergonomisk komfort, naturliga alternativ eller kuddar som bekämpar varma nätter, har vi det perfekta valet för dig.

Dansktillverkade dunkuddar

Alla våra kuddar är dansktillverkade, med fokus på din sömn och hälsa. Vi tror starkt på naturlig fyllning och använder endast dun med utmärkt isoleringsförmåga, vilket ger en kudde som håller värmen i kalla miljöer och ventilerar i varma.

Välj Bedre Nætter för en dunkudde som inte bara erbjuder exceptionell komfort, utan också uppfyller kraven för hållbarhet och allergivänlighet.

  • Att välja en bra dunpude är avgörande för en god natts sömn. Därför har vi på Bedre Nætter skapat några fantastiska dunpuder, så att du kan få en god natts sömn varje natt.

    Vi använder endast naturlig dun i våra kuddar, eftersom detta ger högsta komfort. Vi rekommenderar att välja en dunpude med anddun, eftersom detta ger fantastisk komfort, samtidigt som anddun gör kuddarna lätta och luftiga. Dessutom är anddun särskilt effektivt för att reglera temperaturen i kudden, så att den varken blir för varm eller för kall under natten.

  • Att köpa dunpuder från Bedre Nætter har flera fördelar. På Bedre Nætter vet vi vad som krävs för att skapa en bra huvudkudde. Alla våra dunpuder är tillverkade i Danmark med fokus på din sömn och hälsa. Dessutom uppfyller våra dunpuder en rad fina certifieringar, vilket är din garanti för en kvalitetsrik kudde med fokus på miljövänliga material.