Laddar..

Essential

Täcken Essential
4.54839 star rating (93) total reviews
Vårt Essential-täcke är OEKO-TEX®-och Downpass-certifierat och består därför av utsökta, hälsosamma ankdun som är samlade inuti ett mjukt påslakan i 100% bomull. Med ett Essential-täcke är du redan en riktigt, riktigt god bit på väg mot bättre nätter.
Storlek: 140x200 cm.
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Essential
Täcke

Essential

De flesta av oss har en liten crush på vårt täcke, eller hur? För täcket är ju själva sinnebilden av trygghet, avkoppling och en djup känsla av hemma. Vårt fluffiga Essential-täcke har många älskare på sitt samvete och det av goda skäl, för du store vad det är bra och precis det som de flesta av oss vill att vårt täcke ska vara: inte för varmt, inte för kallt, tillverkat av hälsosamma fjädrar och behagligt året om.

Essential

Det nödvändiga valet

Fyllt med härliga, mjuka fjädrar
Ett mysigt täcke

Fyllt med härliga, mjuka fjädrar

Essential-täcket innehåller 90 % ankdun och 10 % förstaklassiga småfjädrar, vilket gör att täcket alltid har en behaglig lätthet och värme. Täcket har en bärförmåga på 10, vilket visar att dunen är bra på att behålla värmen och samtidigt transportera bort överflödig fukt. Täcket är omgivet av ett överdrag i 100% bomull, vilket är indelat i kassetter med kanalväggar där täckets dun ligger. Täcket fulländas av ett kantband i satin.
Ett certifierat kvalitetstäcke
Hälsosamma fjädrar och hälsosam sömn

Ett certifierat kvalitetstäcke

Vårt Essential-täcke har en mängd certifieringar, vilket är din garanti för att Essential är ett kvalitetstäcke som du tryggt kan låta dig transporteras till drömlandet i. OEKO-TEX®-certifieringen (klass 1) säkerställer att täckets textilier och dun är fria ifrån hälsoskadliga ämnen. Downpass-certifikatet är din garanti för att Essential-täcket lever upp till de högsta standarderna inom djurskydd, etik och kvalitet.
Bra för de flesta

Det perfekta åretrunt täcket

Essential-täcket finns endast i en varm version, men är för de allra flesta ett perfekt året runt-täcke, då det varken är för varmt eller för kallt. Om du däremot är en hot sleeper eller en fryslort så kan du med fördel titta närmare på våra svala sommartäcken respektive varma vintertäcken från vår värmeavledande Polar-linje eller vår naturliga Mayan-linje.
Essential - det nödvändiga valet
Sömnlinjen

Essential - det nödvändiga valet

Essential-sömnlinjen är till för dig som vill sluta ögonen och falla i sömn, omgiven av kvalitet från topp till tå. Alla produkter som bär vår Essential-märkning är skapade för att göra god sömn tillgänglig för oss alla. För bättre nätter är nödvändiga för varje individ. Du hittar ett brett utbud av Essential-produkter i vårt sortiment, exempelvis sängkläder, lakan, täcken, kuddar, gavelkuddar, madrassöverdrag och bäddmadrasser.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör detsamma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Fri leverans hem till dig
Dina fördelar

Fri leverans hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig — oavsett var i landet du bor och oavsett summan du handlar för. Vi skickar våra mindre produkter med GLS och vi gör alltid allt vad vi kan för att du fortast möjligt ska få dina varor, så att du inte ska behöva vänta på att få njuta av några bättre nätter.

Specifikation av Essential

 • Leveranstid
  13-20 vardagar
  Typ
  Enkeltäcken - 140x200
  Tvätt
  Vaskbar ved 60 grader. Skal tørres i tørretumbler.
  Fyldtype
  90% nya, vita europeiska myskandsdun / 10% småfjädrar.
  Fyldvægt
  450 g
  Bärighet
  10
  Kantbånd
  Hvid Satin
  CUIN
  650
  Tyg
  100% bomullscambric Ne40/40
  Konstruktion
  Sval: 6x8, Mellan: 4x6, Varm 4x6
  Värme
  Mellan
 • Downpass
  Nej
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
  OEKO-TEX
  Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
  NOMITE
  Allergivenlig - Fri for husstøvmider