Laddar..

Mayan

Huvudkudde
4.55556 star rating (9) total reviews
Mayan-huvudkudden är tillverkad av Downpass-certifierade fjädrar och dun i tre kammare, som är omgivna av ett 100% ekologiskt och OEKO-TEX®-certifierat överdrag i bomull. Mayan-huvudkudden har dessutom den nordiska Astma-Allergi-märkningen, vilket garanterar dig en allergivänlig huvudkudde.
Lav - 50x70
Höjd:

Spara 30% på bäddset vid köp av kudde

Tillbehör
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Mayan
Huvudkudde

Mayan

Om ditt huvud, din nacke och dina axlar själva kunde välja huvudkudde så skulle de föredra en Mayan. Det beror på att våra Mayan-huvudkuddar är skapade så att just dessa specifika kroppsdelar kan få bästa möjliga stöttning och ergonomiskt korrekta komfort när du sover om natten. Dessutom är våra Mayan-huvudkuddar certifierade med alla de certifieringar som du gärna ser att din huvudkudde har.

Produktöversikt

Utforska Mayan

2 3 1
 • Yttre kammare

  Inget bättre ställe att vila huvudet

  Mayan-kuddens två yttre kammare består av 70% dun och 30% småfjädrar, alla Downpass-certifierade. Dunets mjukhet påverkar självklart kudden, som både är fluffig, fast och otroligt skön att lägga huvudet på. Småfjädrarna bidrar med bra stöd och komfort.
 • Inre kammare

  Det är insidan som räknas

  Det inre kammaren består av 85% småfjädrar och 15% fjädrar. Alla dessa är Downpass-certifierade. Småfjädrarna ger kudden en bra, stabil höjd och ser till att den inte blir slapp med tiden. Mayan-kudden finns i tre höjder, och det är just mängden av fyllning i det inre kammaren som gör kudden högre eller lägre.
 • Kuddfodral

  Omsluten i 100% ekologisk bomull

  Mayan-kudden är kompletterad med ett mjukt kuddfodral i 100% ekologisk bomull, som både är OEKO-TEX®-certifierat (klass 1) och bär det nordiska Astma-Allergimärket. Det skonsamma kuddfodralet är avslutat med ett kantband i satin.
  Kuddfodral
Mayan

Det naturliga valet

En fantastisk kudde med kvalitativt stöd
Tre stöttande kammare

En fantastisk kudde med kvalitativt stöd

Mayan-kudden är uppbyggd av tre kammare med fyllning av högsta kvalitet. Den mittersta kammaren innehåller fina små fjädrar som ger nacken bra stöd. De yttre kamrarna innehåller 85% fint myskanddun, vilket gör kudden mjuk och 15% småfjädrar som bidrar med stöd och komfort. Mayan-huvudkuddens tre kammare är omslutna av ett silkesmjukt överdrag i 100 % ekologisk bomullsbatist, vilket är den sista finishen som gör Mayan-kudden till det bästa kuddvalet som du kan göra.
En allergivänlig kudde
Astma-Allergimärkt

En allergivänlig kudde

Mayan-kudden är stolt bärare av den nordiska Astma-Allergi-märkningen. Som allergiker kan du därför tryggt lägga huvudet på vår Mayan-kudde. Du kan även med fördel välja allergivänligt som förebyggande skydd mot allergier som en hänsyn mot dig och din kropp. Mayan-kudden är dessutom både OEKO-TEX®- (standard 100) och Downpass-certifierad. Det betyder att den är fri från hälsofarliga kemikalier samt producerad med stort fokus på djurskydd, etik och kvalitet.
Fås i tre höjder

Välj kuddhöjd efter din sovställning

En perfekt kudde ser till att dina nackkotor ligger som en naturlig förlängning av din ryggrad — och det är precis vad Mayan-kudden kan hjälpa till med. Som enda huvudkudde i vårt sortiment finns Mayan i tre höjder. En hög för dig som ligger på sidan. En medium för dig som sover på rygg. Och en låg för dig som sover bäst på magen.
Mayan — det naturliga valet
Sömnlinje

Mayan — det naturliga valet

Mayan-sömnlinjen är för dig som vill ha ett naturvänligt val och bättre förutsättningar. För din sömn och Moder Jord. Mayan-märkningen är din garanti för att en produkt är tillverkad med naturen och dig i åtanke - utan användning av kemikalier eller andra processer som inte tillgodoser vår omvärld. Du hittar ett brett utbud av Mayan-produkter i vårt sortiment, exempelvis sängkläder, lakan, täcken, kuddar och bäddmadrasser.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Mayan

 • Leveranstid
  2-8 vardagar
  Bärighet
  Yderkamre: 11 / Kerne: 6
  Fyldvægt
  550 g/ 700 g/ 850 g
  Tyg
  100% ekologisk bomullscambric Ne60/60
  Tvätt
  Tvättbar vid 60 grader och skal torktumlas
  Typ
  Kudde 50x70
 • NOMITE
  Allergivenlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkendt
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
  Astma- och allergimärkning
  Ja