Laddar..

Mome & Moma Puff Fine

Puff
Beige
Färg: Beige
1
 • Beställningsvara
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Mome & Moma Puff Fine
1 2
 • Designhistoria

  Livets kontraster i en design

  MOMA & MOME-puffen skapades med en önskan om att förena det runda med det fyrkantiga. Hårt med mjukt. Livets kontraster i en möbel. Puffens former matchar elegant MOMA & MOME-bäddsofforna, och stylade tillsammans smälter de plötsligt ihop till en högre enhet.
 • Textil

  Klassisk och slitstark

  FINE är en enkel textil som ger bäddsoffan ett klassiskt och traditionellt uttryck. Det är finmelerat, slitstarkt och hållbart - så att du med gott samvete kan använda din bäddsoffa både natt och dag.

Klassisk och slitstark

FINE är enkelt och rent. Med sin fina melerade struktur ger FINE-textilen bäddsoffan ett klassiskt utseende som passar in i de flesta hem. Den fina, rena strukturen ger soffan ett enkelt uttryck – och med sina slitstarka egenskaper är den perfekt för ett hem där soffan ska ha plats till allt och alla.
Pricken över i:et

Pricken över i:et

MOMA & MOME-puffen är den perfekta, lilla men eleganta, möbeln för dig som saknar just det där som kan sätta pricken över i:et i din inredning. Puffen är perfekt som tillägg för din soffa, som fotpall, avställningsbord, diskret sittplats i hallen eller helt enkelt, ja som puff. Puffen är mycket bekväm tack vare sina nozagfjädrar, som är placerade under en bekväm skumstoppning.
Match made in heaven

Match made in heaven

Puffen matchar elegant MOMA & MOME-bäddsofforna, vilka är skapade i samma designanda som puffen, en design där runt och fyrkantigt möts i en vacker förening. Puffen ger bäddsofforna en schäslongliknande vibe, så att den dubbla funktionaliteten mellan säng och soffa framträder ännu tydligare.
100 nätters riskfri prövotid - för din trygghets skull

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghets skull

Vi gör det tryggt att köpa din bäddsoffa online. När du köper en bäddsoffa hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt hem är vårt showrum och sitter eller sover du inte bra kan du returnera bäddsoffan utan kostnad.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Mome & Moma Puff Fine

Mome & Moma Puff Fine
 • Leveranstid
  30-50 vardagar
  Materiale
  100% polyester
  Kolli
  1 st.
  Emballage
  100% återvunnen plast
  Fjädrar
  No-Zag
  Produktionsland
  EU
  Martinedale
  115.000
  Pilling
  4
  Typ
  Puff
  Färgäkthet
  4-5
  PFC-Fri
  Ja
 • OEKO-TEX
  Standard 100
  REACH-certificeret
  Ja
 • Dimensioner
  B: 102cm / H: 40cm / D: 63cm
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring men ikke montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig.
 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.
 • En hårdt opvredet klud er din bedste ven. Støvsug med en blød børste. Undgå rengøringsmidler eller kemikalier. Snavs og fedtpletter fjernes med en mild sæbeopløsning.