Laddar..

Polar

Huvudkudde
4.5 star rating (2) total reviews
Läg - 50x70
Højde:

Spara 30% på bäddset vid köp av kudde

Tillbehör
1
 • Fåtal i lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Polar
Huvudkudde

Polar

Det finns nästan inget värre, eller hur? Än att vakna upp med en svettig nacke för att du har haft det alldeles, alldeles för varmt medan du sov. Denna typ av nattskräck kan förhindras av vår Polar-dunkudde. Insidan av kudden har nämligen små mikrokapslar i naturligt vax som leder bort kroppsvärmen så att du på så sätt kan sova fridfullt, oförstört och perfekt vältempererat.

Produktöversikt

Utforska Polar

2 3 1
 • Yttre kammare

  Din nacks nya favoritplats

  Kuddens två yttre kammare består av Downpass-certifierade 70% dun och 30% småfjädrar. De många dunen gör kudden mjuk och fluffig, och tillsammans med fjädrarna bidrar de med bra komfort och stöd till din nacke.
 • Inre kammare

  En kudde som inte klappar ihop

  Kuddens inre kammare består av 85% småfjädrar och 15% fjädrar, alla Downpass-certifierade. De många småfjädrarna säkerställer kuddens goda, stabila höjd, så att den inte klappar ihop när du lägger huvudet på den. Fjädrarna ser även till att kudden inte blir för slapp med tiden.
 • Kuddfodral

  Magiskt 'phase change material'

  Kuddens fjädrar och dun är inpackade i ett kuddfodral i 100% bomull, som är OEKO-TEX®-certifierat (klass 1). På insidan har den små mikrokapslar i naturligt vax, som ändrar form från fast till flytande när temperaturen stiger, och därigenom leder bort värme från kroppen.
  Kuddfodral
Polar

Det kølende valet

Tre stöttande kammare
Genomgående komfort

Tre stöttande kammare

Vår värmeavledande Polar-huvudkudde är uppdelad i tre kammare, som under hela natten ser till att du får optimal stöttning och komfort för din nacke. Den mellersta kammaren innehåller fina småfjädrar, medan de två yttre kamrarna innehåller rena, fina myskanddun. Fyllningen i vår Polar-huvudkudde är omgiven av ett överdrag i 100% bomull med värmeavledande material på dess ena sida.
Puh, det är varmt

För dig som har det varmt om natten

Vår Polar-huvudkudde är som sänd från natthimlen till dig som känner dig varm om natten. Den ena sidan av Polar-huvudkuddens yta är täckd med små mikrokapslar som består av ett speciellt "phase change material". Detta material aktiveras och ändrar form från fast till flytande när din temperatur stiger — och det är just detta flytande material som leder iväg din kroppsvärme och därmed ger Polar dess värmeavledande effekt.
Fri från kemi
Ro i sovhjärtat

Fri från kemi

Polar-kudden är OEKO-TEX®-certifierad (standard 100), vilket försäkrar dig om att kudden är fri från hälsofarliga kemikalier. Dessutom är kudden Downpass-certifierad. Det betyder att dunen kommer från en spårbar gård, där djurskydd och etik står högt i kurs — så att du tryggt och med ro i magen kan sluta ögonen på vår Polar-kudde.
 
Polar - det svalkande valet
Sömnlinje

Polar - det svalkande valet

Sömnlinjen Polar är för dig som lider av svettiga och överhettade nätter, men drömmer heta drömmar om vältempererad sömn. Våra Polar-produkter är utformade för att hålla din kroppstemperatur konstant och belöna dig med en bekväm sovmiljö där ostörd, sund sömn frodas. Du hittar ett brett urval av Polar-produkter i vårt sortiment, t.ex. sängkläder, lakan, täcken, kuddar och bäddmadrasser.
 
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Polar

 • Leveranstid
  2-8 vardagar
  Bärighet
  Yderkamre: 11 / Kerne: 6
  Fyldvægt
  550 g/ 700 g/ 850 g
  Tyg
  100% bomullscambric Ne60/60
  Tvätt
  Tvättbar vid 60 grader och skal torktumlas
  Typ
  Kudde 50x70
 • NOMITE
  Allergivenlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkendt
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier