Kuvertlakan 120x200

Ett kuvertlakan i storleken 120x200 passar dig som sover i en större enkelsäng. Det speciella med ett kuvertlakan är att det bara täcker bäddmadrassen och låter din sängs andra sänglinnen komma till sin estetiska rätt. Hos Bedre Nætter hittar du ett brett urval av 120x200 kuvertlakan som har en extremt hög kvalitet och ett supervasst pris.

Essential

Vårt Essential-kuvertlakan är OEKO-TEX®-certifierat, symbolen för kvalitet, och tillverkat i 100 % bomull med 500 trådar pr. kvadrattum. Det är vävt enligt satinmetoden, vilket gör lakanet bebismjukt.

120x200 cm.
  • Graphite
  • Vit

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
729 kr
120x200 cm.
  • Vit
  • Graphite

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
739 kr

Vi sluter inte ett öga förrän du sover gott.

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya påslakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters provperiod

100 nätters provperiod

Du kan vara helt trygg när du köper dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du endast påslakan av högsta kvalitet.

Kuvertlakan 120x200

Kuvertlakan är utformade så att de passar till bäddmadrasser, och därför inte täcker något annat än bäddmadrassen. Till skillnad från ett platt lakan, har kuvertlakan hörn som säkerställer att det inte glider runt på madrassen under natten - ett problem många känner till om de sover bara lite oroligt.

De kuvertlakan i 120x200 centimeter som du hittar här på sidan, är tillverkade i superperkal vilket är en oöverträffad kvalitet på tyg. Utöver att ha tyg av rätt kvalitet, har vi också säkerställt en mycket tät vävning, som gör att tyget lättare behåller en torr och mjuk känsla genom natten - samtidigt som livslängden ökar avsevärt jämfört med billigare lakan.

  • Ett lakan utsätts för en del slitage under natten, och därför är det viktigt att välja ett lakan av hög kvalitet. Det är nämligen varken skönt att sova på ett styvt lakan, eller ett lakan som glider runt på madrassen. Hos Bedre Nætter har vi därför öga för både kvalitet och komfort, så att du kan sova gott varje natt. Våra kuvertlakan i måttet 120x200 är tillverkade i superpercale, vilket är ett kvalitetsrikt tygmaterial. Dessutom är kuvertlakanen också säkrade med en tät vävning, vilket innebär att tyget enklare behåller en mjuk och torr känsla under natten.

  • Hos Bedre Nætter tycker vi att alla förtjänar att sova gott. Vi har därför noggrant valt ut de bästa materialen för våra kuvertlakan, så att du är säker på en behaglig och mjuk känsla när du sover. Dessutom har alla våra kuvertlakan en krympningsprocent på bara 4% samtidigt som de har en tät vävning, som ger lakanet en silkeslen och glansfull yta.