Sängkläder

Hos Bedre Nætter erbjuder vi ett brett urval av sängkläder som till exempel påslakan och lakan. Våra sängkläder finns i olika storlekar och färger, vilket ger dig möjligheten att anpassa din säng så att den passar just dig. Se vårt breda sortiment av sängkläder och hitta det som sätter pricken över i:et i ditt sovrum.

Vi blundar inte ett öga förrän du sover bra

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya sängkläder till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du ett brett utbud av olika sängkläder.

Uppgradera din sömnupplevelse med våra lyxiga sängkläder

Sängkläder är en viktig del av vår nattsömn, eftersom de har stor inverkan på vår sömnkvalitet — och därmed även på vår hälsa och välbefinnande. På Bedre Nætter vet vi hur viktigt det är att ha sängkläder av hög kvalitet, eftersom de känns behagliga mot huden, är hållbara i många år och säkerställer en hälsosam sovmiljö. Därför erbjuder vi enbart sängkläder tillverkade av absolut premiummaterial, som är mjuka, andningsbara och hållbara.

Våra sängkläder är gjorda av 100% bomullssatin, vilket är ett naturligt material som håller dig varm på vintern och sval på sommaren. Satintyget har en blank och slät yta som känns mjuk och behaglig mot huden. Det är dessutom ett mycket starkt och hållbart tygmaterial som tål upprepade tvättar och användning. Våra sängkläder är Oeko-Tex-certifierade, vilket innebär att de är fria från skadliga kemikalier, så att du kan sova tryggt och i en hälsosam sovmiljö på natten.

Utforska vårt breda utbud av sängkläder

Vi erbjuder sängkläder i många olika storlekar och färger, så att du med säkerhet kan hitta något som passar bäst till din säng och ditt sovrum. Vi har bland annat sängset i 140x200 och sängset i 140x220, vilka är de mest populära storlekarna, men vi har också sängkläder i andra storlekar. Vårt färgutbud sträcker sig från neutrala färger som vitt sängkläder, beige, grå och svart till mer färgglada färger som rosa och blå sängset. Oavsett vilken färg du väljer, kan du vara säker på att våra sängkläder kommer att ge ditt sovrum en extra touch av elegans, stil och mysighet. Du känner säkert till känslan: Det finns inget bättre än att lägga sig i en säng med nya sängkläder.

Våra sängset inkluderar både täcköverdrag och två kuddöverdrag, så att du får en komplett sömnupplevelse. Vi erbjuder även ett brett utbud av lakan, bäddmadrasser och vätsketätt madrasskydd, så att du garanterat hittar det du behöver hos oss.

Varför är kvalitetssängkläder viktigt?

För det första påverkar sängkläder din sömnkvalitet. När du sover avger din kropp värme och svett, som påverkar din kroppstemperatur. Om du har sängkläder av dålig kvalitet som inte är andningsbara och därmed inte aktivt hjälper kroppen med temperaturreglering, kan det påverka din sömn negativt. Du kan vakna och känna dig varm, svettig eller kall, vilket i slutändan kan leda till att du vaknar med en känsla av att inte vara välutvilad.

Med Bedre Nætters sängkläder är du garanterad sängkläder av naturliga och andningsbara material, så att du kan få en god natts sömn utan att bli för varm eller kall.

Dessutom har sängkläder också en stor inverkan på ditt sovrumsinredning och atmosfär. Du kan skapa en avkopplande och lugnande atmosfär med beige eller vitt sängkläder eller tillföra lite friskhet med våra blå eller rosa sängkläder. Oavsett vilken färg du väljer, kan sängkläderna vara med till att skapa en mysig och avkopplande stämning i ditt sovrum.

Erbjudanden på sängkläder

På Bedre Nætter lägger vi vikt vid att erbjuda våra kunder de bästa priserna på sängkläder av hög kvalitet. Därför har våra sängset alltid ett fast lågt pris, så att du kan uppgradera din sovmiljö utan att spränga budgeten. Det är enkelt att beställa ditt sängkläder eller sängset online hos oss, och vi erbjuder alltid snabb och gratis leverans.

Så oavsett om du letar efter nya sängkläder till ditt eget sovrum eller som en present till en vän eller familjemedlem, kan du hitta det du söker hos Bedre Nætter.

  • Sängkläder är inte bara sängkläder. Våra sängkläder används varje dag, och därför måste de ha en god kvalitet. Hos Bättre Nätter har vi skapat våra sängkläder med fokus på hög kvalitet och komfort. Våra sängkläder är nämligen tillverkade av naturliga och hållbara material, som både ger en behaglig känsla och en lång livslängd.

  • Hos Bedre Nætter sätter vi kvalitet och komfort framför allt annat. Det innebär att vi endast använder de finaste och bästa materialen, så att du kan sova gott varje natt.