Kuvertlakan 140x200

Med ett kuvertlakan i storleken 140x200 får du ett kuvertlakan som passar dig som sover i en större enkelsäng. Alla våra kuvertlakan är slätvävda och extra slitstarka, men otroligt mjuka att ligga tätt inpå. Se vårt breda urval av kuvertlakan och hitta det 140x200 kuvertlakan du saknar till din säng.

Essential

Vårt Essential-kuvertlakan är OEKO-TEX®-certifierat, symbolen för kvalitet, och tillverkat i 100 % bomull med 500 trådar pr. kvadrattum. Det är vävt enligt satinmetoden, vilket gör lakanet bebismjukt.

140x200 cm.
  • Vit
  • Graphite

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
749 kr
140x200 cm.
  • Graphite
  • Vit

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
749 kr

Mayan

Vårt Mayan-kuvertlakan är tillverkat i 100% ekologisk bomull och med naturen i åtanke. Det är OEKO-TEX®-certifierat och vävt enligt satinmetoden med hela 500 trådar pr. kvadrattum.

140x200 cm.

Mayan Kuvertlakan

Sängkläder Mayan
949 kr

Polar

Vårt Polar-kuvertlakan är naturligt svalkande då det är tillverkat i 100 % tvättat linne, vilket är både OEKO-TEX®-certifierat, allergivänligt, antibakteriellt och dessutom nopprar mindre än bomull.

140x200 cm.

Polar Kuvertlakan

Sängkläder Polar
1.399 kr

Vi sluter inte ett öga förrän du sover gott.

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya påslakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters provperiod

100 nätters provperiod

Du kan vara helt trygg när du köper dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du endast påslakan av högsta kvalitet.

Kuvertlakan 140x200

Kuvertlakan 140x200 och 120x200 för trekvartsängen. Om du vill ha en känsla av välbefinnande och extra mjuka sängkläder, är våra kuvertlakan precis vad du söker. Vi har sett till att kvaliteten är av högsta klass, vilket också märks på den mycket täta vävningen av tyget som är Percale. Kombinationen av material och utförande bidrar till att göra våra kuvertlakan särskilt eftertraktade, eftersom du får en mjuk yta på sängen - samtidigt som tyget känns torrt och skönt på grund av dess förmåga att torka snabbt - dessutom ger den täta vävningen en längre livslängd än du är van vid.

Kuvertlakan är utformade så att de omsluter bäddmadrassen och med de insydda hörnen kan du vara säker på att lakanet inte glider runt under natten.

  • När du letar efter ett kuvertlakan i storleken 140x200 är det viktigt att du väljer ett lakan av hög kvalitet. Vårt lakan utsätts nämligen för mycket slitage varje natt, och därför är det viktigt att välja ett lakan som inte går sönder snabbt. Hos Bedre Nætter arbetar vi därför uteslutande med de bästa och finaste materialen, så att du får ett fantastiskt lakan. Våra kuvertlakan består nämligen av 100% bomull, vilket är ett fantastiskt material som både är slitstarkt, långvarigt och otroligt behagligt för huden.

  • En god nattsömn börjar med ett bra lakan. Hos Bedre Nætter erbjuder vi därför kvalitetsrika lakan, där materialen är valda med omsorg. Dessutom har våra kuvertlakan endast en krympningsprocent på 4%, vilket betyder att de aldrig kommer att förlora sin form.