Kuvertlakan 90x200

Ett 90x200 kuvertlakan passar dig som sover i en enkelsäng med samma storlek. Ett kuvertlakan täcker bäddmadrassen och hos Bedre Nætter hittar du bara slätvävda kuvertlakan med bomullspercale som är en kvalitetsstämpel för ett otroligt mjukt tyg. Se vårt urval av kuvertlakan och hitta det kuvertlakan i storlek 90x200 som du saknar till din säng.

Essential

Vårt Essential-kuvertlakan är OEKO-TEX®-certifierat, symbolen för kvalitet, och tillverkat i 100 % bomull med 500 trådar pr. kvadrattum. Det är vävt enligt satinmetoden, vilket gör lakanet bebismjukt.

90x200 cm.
  • Vit
  • Graphite

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
4.75 star rating (16) total reviews
699 kr
90x200 cm.
  • Graphite
  • Vit

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
699 kr

Mayan

Vårt Mayan-kuvertlakan är tillverkat i 100% ekologisk bomull och med naturen i åtanke. Det är OEKO-TEX®-certifierat och vävt enligt satinmetoden med hela 500 trådar pr. kvadrattum.

90x200 cm.

Mayan Kuvertlakan

Sängkläder Mayan
5 star rating (6) total reviews
899 kr

Polar

Vårt Polar-kuvertlakan är naturligt svalkande då det är tillverkat i 100 % tvättat linne, vilket är både OEKO-TEX®-certifierat, allergivänligt, antibakteriellt och dessutom nopprar mindre än bomull.

90x200 cm.

Polar Kuvertlakan

Sängkläder Polar
1.099 kr

Vi sluter inte ett öga förrän du sover gott.

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya påslakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters provperiod

100 nätters provperiod

Du kan vara helt trygg när du köper dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du endast påslakan av högsta kvalitet.

Kuvertlakan 90x200

Kuvertlakan 90x200 eller 90x210 är det idealiska valet för de flesta svenskar. Om du har en bäddmadrass ovanpå sängen, kan ett kuvertlakan användas här. Kuvertlakan täcker enbart bäddmadrassen, och jämfört med vanliga platta lakan, sluter hörnorna tätt runt bäddmadrassen vilket gör att du inte får ett lakan som glider under natten vilket ofta kan vara ett problem.

Själva kvaliteten på lakanen vi för är av högsta klass, du får därmed lakan med extra fina garner samt en mycket tät vävning. Genom att göra så blir lakanet bättre på att hålla sig torrt under natten och avleda den fukt din kropp avger medan du sover. Samtidigt är det ett mjukt och skönt lakan som har en mycket slitstark struktur.

  • Det är viktigt att man väljer ett lakan som består av slitstarkt material. Våra lakan används flitigt, och därför är det viktigt att lakanen är av hög kvalitet så att de fortsätter vara behagliga att sova på. Hos Bedre Nætter fokuserar vi på hög kvalitet och fantastisk komfort. Vi tycker nämligen att alla förtjänar en god nattsömn. Alla våra kuvertlakan är skapade med det finaste bomullsmaterialet, så att du är säker på en mjuk och behaglig känsla mot huden. Dessutom är vävningen så tät att den nästan är omöjlig att upptäcka. Den täta vävningen ger lakanet en glansfull och silkeslen yta.

  • Hos Bedre Nætter sätter vi kvalitet och komfort framför allt annat. Alla våra kuvertlakan består därför av 100% bomull, vilket säkerställer en behaglig känsla när du sover. Dessutom har våra lakan en krympningsprocent på bara 4%, vilket säkerställer att lakanen alltid behåller sin rätta form - även efter otaliga tvättar.