Split Lakan

Ett split lakan är till för dig som har en ställbar säng. Det speciella med ett split lakan är att det har snitt både i toppen och botten, men är sammanfogat i mitten. Det passar därför utmärkt till en split-toppmadrass, vilket är det vi rekommenderar för en ställbar säng. Hos Bedre Nætter erbjuder vi ett brett urval av split lakan som du kan utforska här.

Välj storlek

Split lakan

160x200 cm.
  • Vit
  • Graphite
999 kr
160x200 cm.

Mayan Split

Sängkläder
999 kr
160x200 cm.
  • Graphite
  • Vit
999 kr

Splitlakan

När du köper en ställbar säng, rekommenderar vi att du väljer en lösning med en split-toppmadrass. En split-toppmadrass och ett splitlakan har snitt både i toppen och botten, vilket möjliggör individuell justering av varje sida på din höj- och sänkbara säng. Som tur är har de fortfarande en sammanfogning i mitten, så du slipper en genomgående springa och bevarar känslan av att sova i en dubbelsäng.

Det kan ofta vara svårt att hitta splitlakan av hög kvalitet som passar till bäddmadrasser. Därför har vi säkerställt ett produktutbud som är perfekt för detta ändamål.

Alla våra splitlakan är fria från skadliga ämnen och kemikalier, tillverkade med extrafint garn och hög trådtäthet. Materialet är antingen 100% bomullsperkal eller bomullssatin, vilket gör dessa lakan idealiska för dig som söker ett mjukt och behagligt lakan att sova på. Våra splitlakan avleder fukt och svett under natten, och som en extra bonus erbjuder de lång hållbarhet tack vare den täta vävningen.

  • Ett splitlakan är perfekt för dig som har en ställbar säng. Det speciella med ett splitlakan är att lakanet har ett snitt både i toppen och botten, så att det passar perfekt till en split-bäddmadrass. Med ett splitlakan kan du och din partner enkelt justera sängen utan att det skapar besvär med lakanet.

  • Ett splitlakan ska vara behagligt att ligga på samtidigt som det ska ha en god hållbarhet. Under natten blir våra splitlakan nämligen utsatta för en del slitage, så därför är det en bra idé att välja ett splitlakan av hög kvalitet. Hos Bättre Nätter är våra splitlakan tillverkade av tätvävd bomull, som både säkerställer en lång livslängd och en extra mjuk känsla mot huden.