Vätsketätt madrasskydd

Ett vätsketätt madrasskydd är en diskret och enkel lösning om olyckan är framme då och då. Inkontinens är mycket vanligare än vad många tror och sover dina barn också i sängen har du med stor sannolikhet upplevt opraktiska olyckor mitt i naten. Med ett vätsketätt madrasskydd från Bedre Nætter är du dock garanterad en torr och härlig sovmiljö.

140x200 cm.

Essential Vådliggerlakan

Sängkläder
4.33333 star rating (3) total reviews
559 kr

Madrasskydd vattentätt

En madrasskydd vattentätt är ett underlägg som skyddar din madrass från vätska. Det används ofta av vuxna med inkontinens eller av barn med problem med att kissa på natten. Att kissa i sängen är inte så ovanligt som du kanske tror. Faktiskt är det ganska vanligt. Mer än 400 000 vuxna män och kvinnor tros lida av någon form av inkontinens. Det kan vara många orsaker till detta, men faktum är att det är ganska obekvämt för dig som lider av det. Om du eller ditt barn har problemet är en madrasskydd vattentätt ett otroligt välkommet hjälpmedel för din sovmiljö.

Vi har madrasskydd vattentätt i olika storlekar. Både för din enkelsäng, tredjedelssäng och dubbelsäng. Behöver du exempelvis en madrasskydd vattentätt i storlekarna 180x200 eller 140x200, kan du hitta den här.

Du förtjänar att ligga bra

Med vårt madrasskydd vattentätt är det möjligt att få en god natts sömn och vakna fräsch och välutvilad, oavsett om natten har varit olycksfri eller ej. Alla - både barn och vuxna - kan dra nytta av vårt madrasskydd vattentätt. Med en madrasskydd vattentätt kan du förbättra både sänghygienen och sömnkvaliteten. Vårt madrasskydd vattentätt är tillverkat av 100% bomull på sidan du ligger på, och på baksidan är det tillverkat av ett vattentätt material, vilket säkerställer att din madrass är väl skyddad om olyckan skulle vara framme. Samtidigt kan du med ett av våra madrasskydd vattentätt vara säker på att du ligger sunt och bra. Lakanet är nämligen tillverkat utan hälsofarliga ämnen och kemikalier. Och sist men inte minst är det utrustat med elastiska band i varje hörn av lakanet, vilket innebär att det håller sig på plats när du har placerat det runt din madrass.

Har du frågor?

Har du en fråga om vårt madrasskydd vattentätt, eller någon annan produkt, tveka inte att kontakta oss. Vi är redo att hjälpa dig alla dagar i veckan från kl. 8-23. Kontakta oss via vår livechatt i nedre hörnet av din skärm, via vår e-post eller direkt på telefon. Vi ser fram emot att höra från dig.

  • Ett madrasskydd vattentätt är en praktisk och diskret lösning för att skydda din madrass vid nattlig väta. Våra madrasskydd består av mjuk jersey på sovsidan, vilket garanterar en behaglig komfort när du ligger på det. Den andra sidan av lakanet består av ett 100% vattentätt material, som säkerställer en torr och trevlig sovmiljö om olyckan skulle inträffa.

  • Det är en bra idé att välja ett madrasskydd som är andningsbart, elastiskt och 100% vattentätt - det säkerställer nämligen en hög komfort och kvalitet, så att du kan få en behaglig nattsömn. Vi rekommenderar också att du använder ett vanligt lakan ovanpå madrasskyddet, för att få bästa möjliga komfort.

    Hos Bedre Nætter har vi noggrant utvalt de bästa materialen för våra madrasskydd. De är därför tillverkade av det mjukaste OEKO-TEX-certifierade jersey, vilket garanterar en fantastisk komfort. Dessutom är våra madrasskydd både elastiska, andningsbara och framför allt 100% vattentäta.