Laddar..

Essential Vätsketätt madrasskydd

Sängkläder
Vårt Essential-madrasskydd är tillverkat i en mjuk OEKO-TEX®-certifierad jersey med en 100% vattentät och OEKO-TEX®-certifierad PU-belagd baksida, som håller din sängmiljö snustorr ifall olyckan skulle vara framme.
180x200 cm.
Storlek: 180x200 cm.
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Essential Vätsketätt madrasskydd
Vattentätt lakan

Essential

Ett vattentätt lakan är ett smart sätt att ta väl hand om säng och bäddmadrass ifall du, eller någon du delar säng med, lider av nattväteri. Vårt vattentäta lakan från Essential är diskret, tunt och 100 % vattentätt, så att inga ovälkomna vätskor kan sippra ner till madrasserna i din säng. Tack vare det så kan du gå och lägga dig med fullständig sinnesro.

Essential

Det nödvändiga valet

En hjälpande hand när olyckan är framme
Nattväteri

En hjälpande hand när olyckan är framme

Ett vattentätt lakan är ett praktiskt och diskret sätt att skydda dina madrasser och din säng i händelse av nattväteri. Sängvätande är vanligare än vi tror - många vuxna män och kvinnor sägs lida av läckage om natten, precis som att många barn också kämpar med sängvätande medan de sover. Lyckligtvis finns en lösning i form av våra vattentäta lakan som skapar en vattentät barriär när olyckan är framme, så att din säng förblir snustorr.
En mjuk barrikad

Sov tryggt, torrt och tyst

Vårt vattentäta lakan från essential har en ovansida i mjuk, OEKO-TEX-certifierad jersey och en PU-belagd undersida som fungerar som en vattentät barrikad mellan din säng och nattens oönskade droppar. Lakanet är stretchbart, andas väl och har kraftiga resårer i varje hörn så att det natten igenom ligger där det ska. Vi rekommenderar att du använder ett vanligt lakan ovanpå det vattentäta lakanet för bästa möjliga komfort.
Lätt att rengöra
Allergivänlig blockad

Lätt att rengöra

Det vattentäta lakanet från Essential tål maskintvätt, men vi rekommenderar inte torktumling eller klorblekning, detta för att bibehålla lakanets form och funktion. Eftersom lakanet sluter mycket tätt runt madrassen så kan det vattentäta lakanet också användas som en slags allergivänlig blockad mellan dig och din bäddmadrass, då lakanets överdrag på baksidan helt stänger ute dammkvalster och andra små, oönskade nattgäster.
Essential - det nödvändiga valet
Sömnlinjen

Essential - det nödvändiga valet

Essential-sömnlinjen är till för dig som vill sluta ögonen och falla i sömn, omgiven av kvalitet från topp till tå. Alla produkter som bär vår Essential-märkning är skapade för att göra god sömn tillgänglig för oss alla. För bättre nätter är nödvändiga för varje individ. Du hittar ett brett utbud av Essential-produkter i vårt sortiment, exempelvis sängkläder, lakan, täcken, kuddar, gavelkuddar, madrassöverdrag och bäddmadrasser.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Essential Vätsketätt madrasskydd

 • Leveranstid
  2-8 vardagar
  thread_count
  500 tråde pr. kvadrattomme
  Pakkeindhold
  2 kuvertlagner + 2 dynebetræk + 2 pudebetræk
  Tvättråd
  Upp till 60 °C