Långa täcken- 140x220

Ett täcke i storleken 140x220 är perfekt för dig som är längre än 180 cm. Om du är längre än 180 cm rekommenderar vi ett långt täcke 140x220, så du slipper vakna med kalla fötter på natten. Alla våra täcken är tillverkade under hälsosamma arbetsförhållanden och med strikt kvalitetskontroll, så du får ett bra och hälsosamt 14x220 täcke till ett rimligt pris.

Välj storlek

Essential

Vårt Essential-täcke fås i en värmegrad, är OEKO-TEX®-certifierat (klass 1) och tillverkat av 90 % Downpass-certifierade ankdun och 10 % förstklassiga småfjädrar. Täcket har en bärförmåga på 9.

140x220 cm.

Essential

Täcken Essential
5 star rating (3) total reviews

As low as 2.749 kr

Mayan

Vårt Mayan-täcke fås i tre värmegrader, har den nordiska Astma-Allergimärkningen, är OEKO-TEX®-certifierat (klass 1) och tillverkat av 90% Downpass-certifierade myskankdun och 10% förstklassiga småfjädrar. Täcket har en bärförmåga på 11.

140x220 cm.

Mayan

Täcken Mayan
4.71429 star rating (28) total reviews

As low as 2.749 kr

Polar

Vårt Polar-täcke fås i en värmegrad, är OEKO-TEX®-certifierat (klass 1) och tillverkat av Downpass-certifierade myskankdun. Överdraget är beklätt med små värmeavledande mikrokapslar. Täcket har en bärförmåga på 9.

140x220 cm.

Polar

Täcken Polar
5 star rating (3) total reviews

As low as 4.549 kr

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Unika Täcken

Unika Täcken

Hitta ett täcke hos Bedre Nætter som passar precis efter dina behov.

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya täcke till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan känna dig helt trygg med att köpa bättre sömn online. Hos Bättre Nätter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Långa Täcken - 140x220

Vi säljer ett stort urval av långa täcken i 140x220, så att du slipper vakna upp med kalla fötter. Det har lagts till extra längd, så att det passar perfekt till dig som är längre än 180 cm – eller till dig som bara föredrar ett långt täcke.

Våra kvalitetstäcken innehåller antingen gåsdun, myskandsdun eller anddun. Vi har medvetet valt att inte ha täcken med fiberstoppning i sortimentet, detta då vi upplever att det inte levererar samma komfortupplevelse som våra täcken med dunstoppning. Därför består vårt urval endast av täcken med förstklassigt dun, så att du får det bästa täcket oavsett dina behov – och så att du är försäkrad en behaglig temperatur hela natten.


För att göra det enkelt för dig så är täckena uppdelade i tre värmekategorier:

Sval: Täcket som passar till sommarvädret när temperaturen ofta är hög om natten. Har du det ofta varmt om natten så kan det också vara en lösning att använda ett sommartäcke resten av året.

Mellan: Helårstäcket som de flesta kan använda största delen av året.

Varm: Vintertäcket som ser till så att du håller värmen under de kalla månaderna när det ofta är kyligare i sovrummet än normalt.

Om du har frågor eller behov för vägledning vid val av täcke så är du alltid välkommen att skicka ett mail till [email protected] eller skriva till oss på vår chatt – vi är alltid redo till att hjälpa och vägleda dig.