Venus - Ljusgra

Leveranstid 13-20 vardagar
Ben
+
Fasthet Läs mer
Fasthet Läs mer
Sengegavl Läs mer
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Venus: En ny standard för sömn

Venus: En ny standard för sömn

Venus är ett säkert val till sovrummet. Här får du allt som du kan och ska förvänta dig av en kvalitetssäng. Venus är vår mest sålda säng och vår förstfödda i Bedre Nætter-familjen. Den är tillverkad i Danmark och alla delar är noggrant utvalda och sammansatta med en önskan om att inte bara erbjuda en bättre säng, men även bättre nätter. Sängen är, som alla våra sängar, OEKO-TEX-certifierad och bäddmadrassen är Svanenmärkt - för bra sömn gör skillnad.

En bäddmadrass som gör en skillnad

En bäddmadrass som gör en skillnad

Bäddmadrassen är sängens översta madrasslager och är därmed det lager som är närmast dig när du ligger i sängen. Därför är bäddmadrassen till Venus en av våra lyxmodeller - bekväm, hållbar och sund. Den är Svanenmärkt och har en tjock, stöttande kärna på sex centimeter i Pulse Latex. Latexen är särskilt behaglig tack vare dess andningsbara och elastiska egenskaper. Bäddmadrassen har ett Rönd-överdrag som har fått en naturlig, antibakteriell behandling. Den dödar oönskade bakterier, samtidigt som den är skonsam mot huden. Bäddmadrassen är därför en bra landningsbana för John Blund med sitt paraply och hans arbete kommer sannolikt inte att vara onödigt.
En komfortabel resårmadrass

En komfortabel resårmadrass

Resårmadrassen är den madrass som har störst inflytande på din komfort i sängen. Därför har vi byggt upp den med pocketfjädrar som är indelade i 7 bedre™ zoner. Zonerna är specialutvecklade av Bedre Nætter och följer din kropps konturer, så att vi är säkra på att du får det rätta stödet hela natten lång. Omkring fjädrarna finns ett lager med andningsbar mint. Allt detta bidrar till en hälsosam säng som håller länge och som alltid står till tjänst. Med den goda komforten kommer det från och med nu att vara dagens höjdpunkt att gå och lägga sig.
En stark ramsäng

En stark ramsäng

Ramsängen är kontinentalsängens plattform. I Venus har den pocketfjädrar som tillsammans med sängens andra madrasskikt försäkrar ett oöverträffligt stöd. Ramsängen är omgiven av en träram på 12 centimeter av massiv, svensk tall. Det förlänger sängens levnadstid och skapar en stabil ram till din sömn. På många sätt är det därför en ramsäng som matchar dina drömmar.

Utvecklad av oss, godkänt av er

Venus är en av våra bästsäljare och det är inte utan anledning. Den är en av våra kunders favoriter, bland annat för att du får en optimal kombination av fjädrar, stoppning och komfortzoner. Hos oss handlar sömn inte endast om hur många timmar du tillbringar i sängen, utan snarare om kvaliteten på den tiden. Så oavsett om du sover för mycket, för lite eller lagomt så ska du ha en bra säng att sova i - och det får du utan tvekan i Venus. Skulle du ändå fortfarande vara osäker så kan du läsa några av de många rekommendationer som Venus har fått.

10.000

mer än 10.000 skandinaver sover på Venus.

100

dagar kan du prova vår välkända komfort.

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bedre Nætter är din garanti för en sund säng. Alla våra bäddmadrasser är nämligen Svanenmärkta. Sund sömn gör en skillnad varje dag, och därför är Svanenmärket betydande för dig och för oss.

Ofta ställda frågor till Venus

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Venus. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Mayan Rönd. Bäddmadrassen har en kärna av naturligt Pulse-latex och ett antibakteriellt överdrag som gör att den är allergivänlig.

 • Ja, överdraget kan tvättas i högst 60 grader.

 • Den har 220 fjädrar per m2.

 • Vi rekommenderar alltid att välja fasthet utifrån kroppsvikt och preferens. Du kan se vilken viktklass som passar till de olika fastheterna genom att klicka på dragspelsmenyn överst på sidan under "Fasthet".

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

[email protected] 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Specifikation av Venus

 • Storlek
  Storlek 180x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 63 cm.
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 13-20 vardagar
Höjd 63 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 18 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Mint
Ram 12 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200
Downloads för Venus
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt..

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur