Bäddmadrass 120x200

En 120x200 bäddmadrass passar dig som sover i en bred enkelsäng. Att ha rätt bäddmadrass är väsentligt för att uppnå en god natts sömn och därför har vi på Bättre Nätter ett brett utbud av övermadrasser i hög kvalitet, men till rimliga priser. Oavsett om du behöver tryckavlastning eller temperaturkontroll så har vi en bäddmadrass i storleken 120x200 som passar dig och din kropp.

Essential

Våra Essential-bäddmadrasser är av förstklassig kvalitet och dito komfort. Överdragen är mjuka som natten är lång, och kärnan i 100% naturlatex säkrar en behaglig och ergonomisk djup komfort.

-44%
Essential Modal
Se produkt
Veckans rekommendation
120x200 cm.

Essential Modal

Overmadrass Essential

As low as 2.798 kr Tidigare pris 4.998 kr

120x200 cm.

Essential Tencel

Overmadrass Essential

As low as 4.998 kr

120x200 cm.

Essential Poakea

Overmadrass Essential

As low as 4.998 kr

120x200 cm.

Essential Linen

Overmadrass Essential

As low as 4.998 kr

120x200 cm.

Essential Rönd

Overmadrass Essential

As low as 4.998 kr

120x200 cm.

Essential Refibra

Overmadrass Essential

As low as 4.998 kr

Polar

Vår Polar-bäddmadrass är en aircondition i madrassform och en sorts isbit för din säng som reglerar din kroppstemperatur och belönar med ostörda, lugna och behagliga nätter.

120x200 cm.

Polar

Overmadrass Polar

As low as 7.998 kr

Mayan

Vår Mayan-bäddmadrass är det naturvänliga valet som är skapat utan att störa Moder Jord. Dess överdrag och kärna är 100% ekologiskt och är den typ av kombination som får änglarna att sjunga.

-48%
Mayan
Se produkt
Veckans rekommendation
120x200 cm.

Mayan

Overmadrass Mayan

As low as 4.198 kr Tidigare pris 7.998 kr

Bäddmadrass 120x200

Är du ute efter en bäddmadrass i storlek 120x200 cm har du kommit till rätt plats. En bäddmadrass i storlek 120x200 cm passar till en liten dubbelsäng eller en mindre kontinentalsäng.

Hos Bedre Nætter säljer vi ett stort urval av bäddmadrasser i hög kvalitet och till fördelaktiga priser. Vi på Bedre Nætter är nämligen helt onlinebaserade. Det innebär att vi inte har några fysiska butiker, för det har vi sparat in på. När vi undviker onödiga kostnader, så gör även våra kunder det.

Optimera din nattsömn och förläng sängens livstid med en bäddmadrass

Med en bäddmadrass av den rätta kvaliteten kan du finjustera din sängs egenskaper, så att den antagligen blir lite mjukare eller lite fastare. Det kan vara ett effektivt och prisvänligt sätt att få en bättre nattsömn på, eftersom det är mycket billigare att köpa en ny bäddmadrass istället för en helt ny säng.

En bäddmadrass kommer dessutom att minimera slitaget av din säng, eftersom det är bäddmadrassen du är i direkt kontakt med när du sover. Det innebär att en toppmadrass förlänger din sängs livstid markant.

Vilken bäddmadrass är rätt för dig?

Det råder inget tvivel om att det är ett bra val att använda en bäddmadrass som den översta madrassen på din säng. Det är både bra för din komfort och för det allmänna slitaget på sängen. Den stora frågan är vilken typ av bäddmadrass som är rätt för dig. När du ska välja en bäddmadrass är det viktigt att utgå ifrån dina personliga preferenser. Föredrar du till exempel att ligga på ett fast underlag rekommenderar vi att se på vissa produkter i vårt sortiment. Vill du hellre ligga extra mjukt och sjunka ner i madrassen rekommenderar vi dig att titta på några av våra andra produkter.

Allergivänliga bäddmadrasser

Hos Bedre Nætter är vi glada över att kunna hjälpa alla till en bättre sömn - även dig som har allergi. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda ett noggrant utvalt sortiment av allergivänliga bäddmadrasser med en grön profil, inifrån och ut. Oavsett om du har allergi eller inte, får du här en så sund och grön sömn som möjligt.

Behöver du hjälp?

Det kan kännas som en hel vetenskap att välja rätt bäddmadrass. Därför är vi redo att hjälpa dig under alla dagar klockan 9-23. Tveka inte på att kontakta oss på chatt, mail eller telefon - vi är här för din och din goda sömns skull.