Bäddmadrass 90x200

En 90x200 bäddmadrass är perfekt för dig som sover en i en enkelsäng av samma storlek. Hos Bättre Nätter hittar du ett brett utbud av bäddmadrasser, där kvaliteten har höjts samtidigt som priserna har sänkts. Oavsett om du behöver tryckavlastning eller temperaturkontroll så har vi en bäddmadrass i storleken 90x200 som passar dig.

Essential

Våra Essential-bäddmadrasser är av förstklassig kvalitet och dito komfort. Överdragen är mjuka som natten är lång, och kärnan i 100% naturlatex säkrar en behaglig och ergonomisk djup komfort.

-43%
Essential Tencel
Se produkt
Veckans rekommendation
90x200 cm.

Essential Tencel

Overmadrass Essential

As low as 2.299 kr Tidigare pris 3.999 kr

90x200 cm.

Essential Modal

Overmadrass Essential

As low as 3.999 kr

90x200 cm.

Essential Refibra

Overmadrass Essential

As low as 3.999 kr

90x200 cm.

Essential Linen

Overmadrass Essential

As low as 3.999 kr

90x200 cm.

Essential Rönd

Overmadrass Essential

As low as 3.999 kr

90x200 cm.

Essential Poakea

Overmadrass Essential

As low as 3.999 kr

Polar

Vår Polar-bäddmadrass är en aircondition i madrassform och en sorts isbit för din säng som reglerar din kroppstemperatur och belönar med ostörda, lugna och behagliga nätter.

90x200 cm.

Polar

Overmadrass Polar

As low as 6.499 kr

Mayan

Vår Mayan-bäddmadrass är det naturvänliga valet som är skapat utan att störa Moder Jord. Dess överdrag och kärna är 100% ekologiskt och är den typ av kombination som får änglarna att sjunga.

90x200 cm.

Mayan

Overmadrass Mayan

As low as 6.499 kr

Bäddmadrass 90x200

En ordentlig bäddmadrass ger dig bättre sömn - kort och gott

Med en bäddmadrass i storleken 90x200 cm får du garanterat en bättre nattsömn, och det kommer du att märka med detsamma. En bäddmadrass i storleken 90x200 cm passar perfekt till enkelsängen, barn- eller gästrummet. Om du har en dubbelsäng som består av två enkelmadrasser är det en självklarhet att köpa till en bäddmadrass för att få den bästa komforten.

Sov bättre med en bäddmadrass

Vi rekommenderar alltid att du har en bäddmadrass till din säng - både av hänsyn till din komfort och för att försäkra en hälsosam sovmiljö. En bra bäddmadrass hjälper dig med bättre stöd och avlastning, så att du får den mest optimala nattsömnen. Bäddmadrassens luftiga uppbyggnad gör den mycket mer andningsbar än till exempel en skummadrass eller en resårmadrass. Det är därför mer hälsosamt för dig att ligga på en bäddmadrass, eftersom den kan ventilera och hjälpa dig att bli av med överskottsvärme. Samtidigt är det möjligt att ta av överdraget på alla våra bäddmadrasser och tvätta det, så att du alltid kan hålla den ren och fräsch.

En bäddmadrass kommer dessutom att förlänga din sängs livsstil, eftersom du aldrig kommer i direkt kontakt med vare sig säng eller den underliggande madrassen. Dessutom tar bäddmadrassen den största delen av slitaget och det är alltid en billigare lösning att byta ut bäddmadrassen istället för hela sängen.

Så här hittar du rätt bäddmadrass

Vi har ett brett urval av bäddmadrasser i storlek 90x200 cm. Det garanterar att du kan hitta helt rätt madrass, oavsett vilka önskemål eller preferenser du har.

Vi har ett noggrant utvalt sortiment med allergivänliga bäddmadrasser, som samtidigt ger dig en upplevelse av oöverträfflig komfort. Dessa är till för dig som antagligen lider av allergier, eller som helt enkelt önskar dig en produkt som är så naturlig som möjligt.

Det kan dessutom vara viktigt att fundera på om du behöver en bäddmadrass som är extra bra på att ventilera, om du har en tendens att bli för varm under natten.

Till slut varierar det även hur fasta våra bäddmadrasser är. Föredrar du att ligga fast och få extrastöd på bestämda punkter, så kan vi rekommendera en typ av bäddmadrasser. Föredrar du istället att sjunka ner i madrassen på ett mer mjukt underlag, så rekommenderar vi en annan variant.

Ska vi hjälpa dig att hitta rätt bäddmadrass?

Har du frågor om våra bäddmadrasser i storlek 90x200 cm är du alltid välkommen att ringa eller skriva till oss. Vi är specialister på sömn och finns här för att hjälpa dig.