Laddar..

Essential Faconlakan

Sängkläder
Det OEKO-TEX®-certifierade Essential-resårlakanet, som omger bädd- och resårmadrasser, är vävt enligt satinmetoden, vilket säkerställer en slitstark och mjuk textil. Resårlakanet har 500 trådar pr. kvadrattum, och även om det låter som nonsens, så finns det ingen bättre uttryck för kvalitet än detta.
90x210 cm.
Storlek: 90x210 cm.
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Essential Faconlakan
Faconlakanet

Essential

Det ska kännas härligt att ligga i sin säng. För du tillbringar trots allt en tredjedel av ditt liv där. Det är därför viktigt att dina sängkläder och lakan möter dina behov och är skonsamma mot dig. Vårt Essential-faconlakan är just det och smyger sig elegant ner över din bädd- och resårmadrass. Faconlakanet har resår i alla hörn för att lakanet ska hålla sig riktigt, riktigt ordentligt på plats.

Essential

Det nödvändiga valet

Så myk og så fantastisk
Høy, høy kvalitet

Så myk og så fantastisk

Det är faktiskt först när du håller ett Essential-lakan i dina händer som du verkligen förstår dess otroliga kvalitet, och varför du aldrig mer vill sova på något annat än just det. Vårt Essential-lakan är tillverkat av OEKO-TEX®-certifierad bomull, som blir mjukare och mjukare efter varje tvätt - och samtidigt behåller sin form. Lakanet finns endast i: Vit.
Bättre än branschstandarden

500 trådar pr. kvadrattum

Att förklara Essential-lakanets kvalitet låter närmast obegripligt och tekniskt, eftersom det som gör Essential magiskt handlar om sättet på vilket det är vävt. Essential är vävt med 500 trådar per kvadrattum, medan de sängkläder och lakan som du känner till - och tänker har en hög kvalitet - har en Thread Count på mellan 100 och 350 trådar per kvadrattum. Essential överträffar alltså branschstandarden med hästlängder och spelar i en helt egen liga. Och det märks minsann.
En hjälpande hand
Inget mera krångel

En hjälpande hand

Alla våra Essential-lakan har en ‘Short Side‘-informationsmärkning på insidan av lakanets båda kortsidor, så att du aldrig mer behöver krångla med att lägga på det rätt. Ja, ibland är det de små sakerna som gör den stora skillnaden.
Essential - det nödvändiga valet
Sömnlinjen

Essential - det nödvändiga valet

Essential-sömnlinjen är till för dig som vill sluta ögonen och falla i sömn, omgiven av kvalitet från topp till tå. Alla produkter som bär vår Essential-märkning är skapade för att göra god sömn tillgänglig för oss alla. För bättre nätter är nödvändiga för varje individ. Du hittar ett brett utbud av Essential-produkter i vårt sortiment, exempelvis sängkläder, lakan, täcken, kuddar, gavelkuddar, madrassöverdrag och bäddmadrasser.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Essential Faconlakan

 • Leveranstid
  2-8 vardagar
  thread_count
  250 tråde pr. kvadrattomme
  vaevning
  Bomuldssatin
  Typ
  Faconlagner 90x210
  Tvättråd
  Upp till 60 °C