Laddar..

Mayan Latex

Huvudkudde
4.29148 star rating (223) total reviews
Vår Mayan-huvudkudde i latex från Hevea Brasiliensis-trädet. Latexen är därmed som 100 % organisk. Kuddöverdraget består av OEKO-TEX®-certifierad och 100% ekologisk bomull, vilket fulländar kuddens gröna profil.
Mayan Latex - Mellan - 12,5 cm
Höjd:
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Mayan Latex
Huvudkudde

Mayan Latex

När du tänker på en huvudkudde så tänker du förmodligen på en dunkudde. Men om din nacke ska tänka på en huvudkudde, då kommer den att tänka heta tankar om vår Mayan-latexkudde. Den stödjer nämligen din nacke på ett riktigt skönt sätt, eftersom latexens varaktiga spänst och elasticitet säkerställer att din nacke får bra stöd idag, imorgon och i många, många år framöver.

Produktöversikt

Utforska Mayan Latex

2 3 1
 • Kärna

  100% ekologisk naturlatex

  Kärnan består av 100% ekologisk naturlatex som är GOLS-certifierad, OEKO-TEX®-certifierad (klass 1), elastisk, andningsbar, ventilerande, och listan fortsätter. Latexkärnan ger optimalt stöd för ditt huvud och nacke tack vare dess elasticitet.
  Kärna
 • Kärna

  100% ekologisk naturlatex

  Kärnan består av 100% ekologisk naturlatex som är OEKO-TEX®-certifierad (klass 1), elastisk, andningsbar, ventilerande, och listan fortsätter. Latexkärnan ger optimalt stöd för ditt huvud och nacke tack vare dess elasticitet.
  Kärna
 • Kuddfodral

  100% ekologisk och mjuk bomull

  Latexkärnan är inpackad i ett kuddfodral av 100% ekologisk bomull som har det nordiska Astma-Allergimärket och är OEKO-TEX®-certifierad (klass 1). Runt kanterna finns ett kantband i vit satin som ger den sista fina finishen.
  Kuddfodral
Mayan

Det naturliga valet

Kudden som aldrig blir trött
Årslång elasticitet

Kudden som aldrig blir trött

I motsats till dunkudden (och oss andra) blir naturlatex aldrig trött och förlorar inte heller sin elasticitet med tiden. Faktum är att naturlatex håller sig så bra att du kan ha din Mayan-latexkudde under en livstid utan att den förlorar sin spänst ifall du tar väl hand om den. Imponerande, inte sant?
Certifierad till skyarna
GOLS & OEKO-TEX®-certifiering

Certifierad till skyarna

För att sätta kronan på naturlatexverket så har vi sett till att vår Mayan-latexkudde är bärare av både en OEKO-TEX®-certifiering (standard 100) och, inte minst, en GOLS-certifiering. GOLS-certifieringen är din garanti för att latexkudden är producerad utan att man använt kemikalier eller bekämpningsmedel, under strikta krav på vattenförbrukning och avfallshantering, samt med socialt ansvarsfulla villkor för Hevea Brasiliensis-bönderna som bl.a. inkluderar lön-och arbetsvillkor.
 
I värme och kyla

Bra elasticitet som andas väl

Naturlatexen i vår Mayan-latexkudde är utvunnen från Hevea Brasiliensis-trädet. Denna latex har inte bara en naturvänlig profil, utan också en enorm elasticitet och god andningsförmåga. Rent konkret så betyder det att latexkudden värmer i en kylande miljö och ventilerar i en varm. Sammanfattningsvis är alltså Mayan-latexkudden din garanti för en riktigt bra kudde — och därmed en riktigt god nattsömn.
Mayan — det naturliga valet
Sömnlinje

Mayan — det naturliga valet

Mayan-sömnlinjen är för dig som vill ha ett naturvänligt val och bättre förutsättningar. För din sömn och Moder Jord. Mayan-märkningen är din garanti för att en produkt är tillverkad med naturen och dig i åtanke - utan användning av kemikalier eller andra processer som inte tillgodoser vår omvärld. Du hittar ett brett utbud av Mayan-produkter i vårt sortiment, exempelvis sängkläder, lakan, täcken, kuddar och bäddmadrasser.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Mayan Latex

 • Leveranstid
  2-8 vardagar
  Tyg
  100% ekologisk bomullscambric Ne60/60
  Tvätt
  Tvättbar vid 60 grader
  Typ
  Huvudkuddar
 • NOMITE
  Allergivenlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkendt