Resårmadrass 80x200

Med en resårmadrass på 80x200 får du precis det utrymme du behöver för att sova gott på natten när det bara är du. Köper du en resårmadrass 80x200 hos Bedre Nætter får du en madrass där pocketfjädrarna är noggrant utvalda och komfortzonerna är strategiskt placerade. Oavsett om du behöver en resårmadrass till sovrummet eller gästrummet så har vi en resårmadrass i storleken 80x200 som matchar dina behov.

80x200 cm

Senses
Se produkt
Utvecklad av Bättre Nätter 100 nätters riskfri provperiod Gratis leverans
80x200 cm.
  • Ljusgra
  • Antracit
  • Svart

Senses

Fjädrande madrass

As low as 4.298 kr

Venus
Se produkt
Utvecklad av Bättre Nätter 100 nätters riskfri provperiod Gratis leverans
80x200 cm.
  • Ljusgra
  • Svart
  • Antracit

Venus

Fjädrande madrass
4.43448 star rating (145) total reviews

As low as 6.798 kr

Resårmadrass 80x200

Finn din nästa resårmadrass i 80x200 cm hos Bedre Nætter. Vi har et starkt urval av madrasser av högsta kvalitet till fasta låga priser. Om du jämför med priser på andra ställen där de säljer resårmadrasser, så kommer du upptäcka att prisnivån här är ganska låg – och våra priser är dessutom alltid inklusive frakt, ända hem till din gata. Vi är onlinebaserade och har inga fysiska butiker. När vi inte har några butiker så kan vi istället erbjuda våra resårmadrasser och andra produkter till Sveriges bästa priser.

En enkelsäng är normalt 90x200 cm, men i en del sängar är det storlek 80x200 som används som resårmadrasser – antingen ensam eller där de läggs tillsammans och utgör en dubbelsäng på 160x200. En resårmadrass i storleken 80x200 passar därför perfekt om du redan har en existerande sängram, men endast behöver den perfekta madrassen. Om du inte har bestämt dig för en storlek ännu, så kan du enkelt se närmare på möjligheterna för att köpa en resårmadrass i vårt urval.

I en resårmadrass är allt fokus lagt på användarens komfort. Resårmadrassen kan inte påmonteras ben som en ramsäng. Däremot så kan den enkelt och praktiskt placeras i exempelvis en sängram, och om du har den rätta resårmadrassen så garanterar vi dig, att du har en utmärkt nattsömn att vänta dig.

Våra resårmadrasser är alla utrustade med pocketfjädrar som är av högsta kvalitet och reagerar individuellt på din vikt och liggställning. Din vikt är med till att avgöra, hur fasta fjädrarna ska vara. Om du väger under 75 kilo så rekommenderar vi en medium fasthet. Väger du mellan 75 och 95 kilo, så kommer en fast fasthet passa bäst till dig. Om du väger över 95 kilo, så rekommenderar vi en xtra fast madrass som har en speciell typ av pocketfjädrar, som är fastare. 

När du köper en ny resårmadrass så kommer vi att rekommendera dig att också välja en ny bäddmadrass. Detta kommer förlänga levnadstiden på din resårmadrass, och det kommer dessutom öka din liggkomfort avsevärt. Resårmadrassens fjädrar försäkrar dig en sund, korrekt och behaglig liggställning hela natten. Om du lägger till en bäddmadrass, så kommer den avlasta dina tryckpunkter och arbeta tillsammans med fjädrarna i resårmadrassen. Med en bäddmadrass ovanpå resårmadrassen kommer du alltså få både en sund och ytterst behaglig liggkomfort. Detta är något vi endast kan rekommendera.

Vi hoppas att du finner det du söker. Om du har frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss när som helst.