Laddar..

Essential bäddmadrasskydd

Bäddmadrasskydd
4.58333 star rating (300) total reviews
Essential-bäddmadrasskydd passar till bäddmadrasser med en höjd på 4-10 cm och är tillverkat i 100% bomull med en bomullsfyllning på 350 gr/m2. Detta resulterar i ett fylligt, luftigt och bekvämt bäddmadrasskydd, som säkrar en längre livslängd för din bäddmadrass — och en bättre nattsömn för dig.
180x200 cm.
Storlek: 180x200 cm.
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Essential bäddmadrasskydd
Madrasskydd

Essential

Vårt Essential-madrasskydd placeras ovanpå din bäddmadrass och fungerar som en "buffert" mellan dig och din bäddmadrass. Förutom att ge extra komfort absorberar nämligen madrasskyddet den svett som du avger under natten. Det är bra för din sovmiljö och inte minst för din bäddmadrass, som på det sättet håller sig ung, fräsch och i form under en längre tid.

Essential

Det essentiella valet

Grädden på sängmoset
Textil och resårband

Grädden på sängmoset

Vårt Essential-madrasskydd produceras i Danmark och är tillverkad av 100 % mjuk bomull med en bomullsfyllning på 350 gr/m2. Allt som allt ger detta en fylligt, luftigt och bekvämt madrasskydd som ger den sista touchen av komfort till din sömnupplevelse. Madrasskyddet har kraftiga resårband i varje hörn för att säkerställa att den stannar där du lagt den, så att den inte glider runt på bäddmadrassen när du vänder eller vrider på dig.
Förlänger livslängden

Om du vill ta väl hand om din säng

Ett madrasskydd tar hand om din säng och skyddar din bäddmadrass mot slitage. Vi svettas alla när vi sover, och all den svetten kommer med tiden att tära på dina madrasser ifall den inte hinner absorberas innan den når bäddmadrassen. Det är här som madrasskyddet kommer in i bilden. Ett madrasskydd fungerar nämligen som ett slags "mellanlägg" som absorberar svetten, vilket i det långa loppet kommer att förlänga din sängs livslängd.
Lätt att rengöra
Hälsosam sovmiljö

Lätt att rengöra

Genom att använda ett madrasskydd ovanpå din bäddmadrass får du det även lättare att bibehålla en hälsosam sovmiljö. Till skillnad från en bäddmadrass (och dess överdrag) är vårt Essential-madrasskydd lätt att rengöra eftersom det enkelt kan slängas in i tvättmaskinen. Madrasskyddet krymper inte mer än 3-4 % vid första tvätten och kan tvättas i upp till 80 grader. Vi rekommenderar dock att den tvättas i 60 grader av hänsyn till miljön.
Essential - det nödvändiga valet
Sömnlinjen

Essential - det nödvändiga valet

Essential-sömnlinjen är till för dig som vill sluta ögonen och falla i sömn, omgiven av kvalitet från topp till tå. Alla produkter som bär vår Essential-märkning är skapade för att göra god sömn tillgänglig för oss alla. För bättre nätter är nödvändiga för varje individ. Du hittar ett brett utbud av Essential-produkter i vårt sortiment, exempelvis sängkläder, lakan, täcken, kuddar, gavelkuddar, madrassöverdrag och bäddmadrasser.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Essential bäddmadrasskydd

 • Typ
  Bäddmadrasskydd 180x200
  Leveranstid
  2-8 vardagar