Madrasskydd

Ett madrasskydd är perfekt för dig som måste skydda din bäddmadrass lite extra mot fläckar och fukt. Ett madrasskydd skyddar mot slitage och är lättare att tvätta än en bäddmadrass om olyckan skulle vara framme en natt. Alla våra madrasskydd är utvecklade av oss och oavsett vilken sängtyp du har i sovrummet, så har vi garanterat ett madrasskydd som passar.

Bäddmadrasskydd

80x200 cm.

Essential bäddmadrasskydd

Bäddmadrasskydd
4.5777 star rating (296) total reviews
389 kr

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya madrasskydd till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bättre Nätter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du uteslutande madrasskydd av högsta kvalitet.

Bäddmadrasskydd

Det finns flera anledningar till att ett bäddmadrasskydd är en bra investering till din säng. 

Bäddmadrasskydd är perfekta till att beskydda antingen resårmadrassen eller bäddmadrassen mot slitage och daglig användning. I en säng utan bäddmadrasskydd kommer bäddmadrassen normalt utgöra det översta madrasskiktet. Det betyder också att din bäddmadrass slits från det dagliga bruket men detta kan enkelt åtgärdas genom att använda ett bäddmadrasskydd.

Våra bäddmadrasskydd är dessutom enklare att rengöra än själva bäddmadrassen, detta för att bäddmadrasskyddet väger mindre och enkelt kan tvättas i tvättmaskinen. 

Din kropp är i direkt kontakt med bäddmadrasskyddet och därför är det en bra idé att välja ett bäddmadrasskydd av bra kvalitet. Vi vill gärna försäkra en hög kvalitet i vårt sortiment, och därför är alla våra bäddmadrasskydd egenproducerade eller från noggrant utvalda danska producenter.

Vad hjälper ett bäddmadrasskydd med?

Ett bäddmadrasskydd är först och främst bra till att beskydda mot slitage, men utöver detta kan det också förbättra ditt sömnklimat avsevärt. Våra bäddmadrasskydd har alla ett överdrag av 100% bomull, vilket garanterar en behaglig yta som effektivt absorberar fukt och svett.

Väljer du ett bäddmadrasskydd från Temprakon så är dunstoppningen NOMITE-certifierat, och du är därför garanterad en madrass fri från kvalster. Du kommer dessutom uppleva att madrassen kyler och skapar ett behagligt sömnklimat varje natt.

Om du har några frågor om våra bäddmadrasskydd så är du alltid välkommen att kontakta oss. Det kan du göra enkelt och snabbt genom vår chatt i nedersta högra hörnet på hemsidan. Utöver detta så kan du kontakta oss dygnet runt på [email protected]