Sängar 140x200

Sängar 140x200

Trekvartssängar är bland de klart mest populära storlekar inom sängar. Vi ser speciellt att sängar 140x200 centimeter är populära i lägenheter, där sovrummen är för små för att kunna ha dubbelsängar. Oavsett om man sover en eller två personer i sängen, så kommer det fungera med en trekvartssäng. En säng i storleken 140x200 är perfekt för paret som bo i lägenhet, till gästrummet eller till dem som gärna vill ha lite extra plats att breda ut sig på.

Bedre Nætter är en verksamhet som endast är online, och det har många fördelar. Våra ramsängar är av hög kvalitet, även vid de billigare modellera, just för att vi har valt att sätta ribban högt. Detta kan två göra, för att vi är online. Vi ska inte betala utgifter för butiker och allt som hör därtill, och däröfr kan vi garantera hög kvalitet till landets bästa pris.

Vilken bäddmadrass ska jag välja?

När du köper en säng i 140x200 hos Bedre Nætter så följer det automatiskt med en bäddmadrass i köpet. Här har vi återigen valt att fokusera på det bästa, och vi säljer därför inga billiga kallskums-bäddmadrasser. Istället har vi både Memory-skum- och Latex-bäddmadrasser i vårt sortiment, och det är också dessa två som du ska välja mellan när du köper en säng i storlek 140x200.

Bäddmadrassen med Memory-skum använder sig av din kroppsvärme. Den formar sig efter din kropp och skapar på så vis en både komfortabel och sund säng. En nackdel är dock att Memory-skum har en tendens till att bli ganska varmt under natten. Detta sker för att madrassen använder din kroppsvärme och därför samlas värmen i madrassen. Vår Latex-bäddmadrass har inte detta problem. Latex är ett väldigt populärt val, bland annat för att det är ett elastiskt material som ger dig stöd där du väger som mest – vilket också är där du har störst behov för stöd. Vi kan varmt rekommendera vår Latex-bäddmadrass till din nya säng. 

Om du har frågor om sängar i storleken 140x200, om våra bäddmadrasser eller andra av våra produkter, så är du naturligtvis välkommen till att kontakta oss. Våra kompetenta medarbetare är alltid redo till att hjälpa dig, antingen på chatten, direkt på telefonen eller via mail.

  • Sovgaranti i 100 dagar
  • Unika sängar
  • Fri frakt och retur