Bäddset 240x220

Med ett bäddset paket i storlek 240x220 får du ett överdrag för dig som sover med ett extra brett och långt dubbeltäcke. Hos Bedre Nætter säljer vi endast satinvävda bäddset paket som gör att materialet är extra slitstarkt och silkeslent. Se vårt urval och hitta ditt nästa 240x220 bäddset paket.

Essential

Våra Essential-sängkläder är av toppkvalitet, är OEKO-TEX®-certifierade och tillverkade i 100% bomull med 500 trådar pr. kvadrattum. De är vävda enligt satinmetoden, vilken ger ett silkesmjukt tyg.

240x220 cm.
  • Graphite
  • Rose

Essential bäddset

Sängkläder Essential

As low as 1.949 kr

240x220 cm.
  • Rose
  • Graphite

Essential bäddset

Sängkläder Essential

As low as 1.949 kr

Vi sluter inte ett öga förrän du sover gott

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya bäddset till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan känna dig helt trygg med att köpa bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du enbart bäddset av högsta kvalitet.

Bäddset 240x220

Det är viktigt att ha rätt påslakan. Alla uppskattar att krypa ner i en säng med rent sängkläder, och på Bedre Nætter vet vi att kvaliteten på ditt sängkläder gör en stor skillnad för din nattsömn. Behagliga Baddset ger en behaglig sömn, och hos Bedre Nætter erbjuder vi våra kunder Sveriges bästa priser.

Du är i kontakt med ditt påslakan hela natten, och därför är det viktigt att du trivs med ditt bäddset . Vi har ett brett utbud, och oavsett om du vill ha ditt påslakan i ett specifikt mönster eller färg, så kan du hitta det i vårt sortiment. Vi har tagit bort mellanhanden och är enbart online, och därför kan vi erbjuda kvalitetssängkläder till Sveriges bästa priser. Det gynnar våra kunder, och det är vi stolta över.

Sängkläder i storleken 240x220 passar naturligtvis till dubbeltäcken av samma storlek. Denna typ av täcke passar särskilt bra för par eller för dem som vill ha lite extra utrymme att breda ut sig på under natten. Våra påslakan är alla av 100% bomull, och det betyder att du får ett naturligt och behagligt påslakan när du handlar hos oss.

  • Ett bra sängset bör vara så bekvämt som möjligt. Dessutom är det en bra idé att välja ett sängset som är tillverkat av naturliga material utan skadliga kemikalier. Det får du i ett sängset från Bedre Nætter. Alla våra sängset är satinbundna, vilket ger ett extremt mjukt, slätt och slitstarkt tyg.

  • Alla våra sängset innehåller örngott till en täcke och två kuddar. Du kan själv välja bland en massa färger, så att du får det perfekta sängsetet för dig. Sängkläder från Bedre Nætter ska inte bara vara bekväma, de får gärna också vara vackra.