Kurvertlakan

Ett kuvertlakan är perfekt för dig som behöver ett lakan som kan täcka din bäddmadrass. Hos Bedre Nætter har vi ett stort urval av slätvävda formlakan med bomullspercale som kvalitetsstämpel, vilket gör att tyget känns extremt mjukt. Våra kuvertlakan finns i många olika storlekar och går även att måttbeställa. Se vårt utbud och hitta det kuvertlakan du saknar till din säng.

Veckans rekommendation

Polar Kuvertlakan
Veckans rekommendation
-20%
180x200 cm.

Polar Kuvertlakan

Sängkläder Polar
Special Price 1.319 kr Tidigare pris 1.649 kr
Gäller t.o.m 28/07 eller så långt lagret räcker.

Essential

Vårt Essential-kuvertlakan är OEKO-TEX®-certifierat, symbolen för kvalitet, och tillverkat i 100 % bomull med 500 trådar pr. kvadrattum. Det är vävt enligt satinmetoden, vilket gör lakanet bebismjukt.

180x200 cm.
  • Vit
  • Graphite

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
4.81159 star rating (69) total reviews
799 kr
180x200 cm.
  • Graphite
  • Vit

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
4.77273 star rating (22) total reviews
799 kr

Mayan

Vårt Mayan-kuvertlakan är tillverkat i 100% ekologisk bomull och med naturen i åtanke. Det är OEKO-TEX®-certifierat och vävt enligt satinmetoden med hela 500 trådar pr. kvadrattum.

180x200 cm.

Mayan Kuvertlakan

Sängkläder Mayan
4.5748 star rating (127) total reviews
999 kr

Polar

Vårt Polar-kuvertlakan är naturligt svalkande då det är tillverkat i 100 % tvättat linne, vilket är både OEKO-TEX®-certifierat, allergivänligt, antibakteriellt och dessutom nopprar mindre än bomull.

-20%
Polar Kuvertlakan
Se produkt
Veckans rekommendation
180x200 cm.

Polar Kuvertlakan

Sängkläder Polar
Special Price 1.319 kr Tidigare pris 1.649 kr

Vi sluter inte ett öga förrän du sover gott.

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya påslakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters provperiod

100 nätters provperiod

Du kan vara helt trygg när du köper dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du endast påslakan av högsta kvalitet.

Kuvertlakan

Vi har kuvertlakan i alla de mest använda storlekarna, som 120x200 och 180x200, och vi har möjlighet att erbjuda specialsydda lösningar om det behövs - dessutom är det stora urvalet av färger också värt att nämna.

Alla lakan du kan hitta här på sidan är slätvävda, och med bomullsperkal som en kvalitetsstämpel. Detta är betydligt bättre än andra typer som Frotté och Jersey. Genom att välja ett av våra mjuka percale-lakan kan du vara säker på att få ett lakan med hög slitstyrka på grund av den täta vävningen med hela 200 trådar per kvadrattum, jämfört med standarden som annars ligger på 120. Dessutom ger detta också effekten att lakanet är effektivt för att avleda fukt samt snabbt torka.

Av andra lakanstyper vi har hos Bedre Nætter finns självklart också splitlakan för dig som har en höj- och sänkbar säng, här är kvaliteten lika hög som på våra andra modeller. Splitlakan används för bäddmadrasser där det finns en "urtagning" i fot- och huvudände vilket gör att höj- och sänkfunktionen kan användas fritt utan att påverka personen på andra sidan av sängen - detta är typiskt för höj- och sänkbara sängar i antingen 160 eller 180 i bredden.

Hos Bedre Nætter har vi också faconlakan. Fördelen med ett faconlakan är att du här har ett lakan som är 30 cm. högt, och därför kan täcka hela madrassen. Många madrasser kan bli slitna i tyget över åren, men det betyder inte att sängen är defekt, och med ett faconlakan kommer den även att framstå som ny och fräsch för nyfikna ögon.

Leverans av våra kuvertlakan sker med GLS där du får leverans till trottoarkanten (dvs. hem till dig och din bostad). När vi skickar varan från vårt lager, får du ett mail med spårningsnummer, som du kan använda för att se hur långt ditt paket har kommit - men 9/10 gånger levereras det nästa dag. Om du inte är hemma för att ta emot ditt nya lakan, kommer paketet att lämnas i närmaste paketshop där du har möjlighet att hämta det.

Som alltid har du möjlighet att kontakta oss om du har frågor om produkterna, antingen direkt via chatten här på sidan där vi är online 16 timmar i genomsnitt per dygn, eller via vår e-post - eller så kan du alltid ringa till oss på 78 75 00 77 där vi är redo att guida dig.

  • Ett kuvertlakan är formsytt för att kunna täcka överbäddmadrassen. Tanken med ett kuvertlakan är nämligen att det ska skydda din överbäddmadrass samtidigt som det ska vara lätt att byta. Ett kuvertlakan är därför det perfekta lakanet för dig som bara vill täcka överbäddmadrassen. Hos Bedre Nætter erbjuder vi fina kuvertlakan av hög kvalitet. Våra lakan är nämligen slätvävda och med bomullspercale, vilket gör dem otroligt behagliga att ligga på.

  • Ett kuvertlakan är som sagt avsett att täcka överbäddmadrassen, eftersom lakanet inte är särskilt högt. Ett faconlakan är däremot mycket högre än ett kuvertlakan och är därför avsett att täcka en fjäder- eller överbäddmadrass. Våra faconlakan är sydda med elastiska hörn och kan täcka en madrasshöjd på 26 cm - så du kan också lätt lägga en överbäddmadrass under lakanet.