Skummadrass 80x200

Med en 80x200 skummadrass får du precis det utrymme du behöver för att sova gott på natten om du sover ensam. På Bättre Nätter är vi stolta över att kunna erbjuda dig en 80x200 skummadrass i allra högsta kvalitet till allra bästa pris. Därför har vi ett noggrant urval som gör det enkelt att hitta en skummadrass i storleken 80x200.

Mayan Latex

Mayan Latex - 80x200 cm.

 • Udviklet af BN Udviklet af BN
 • 100 dages prøve 100 dages prøve
 • Gratis ombytning Gratis ombytning
 • Svanemærket Svanemærket

As low as 5.399,00 kr

Se produkt
Leveranstid 13-20 vardagar
Välj storlek

1 Vara

 1. Mayan Latex
  SE - Fast Lav Pris
  Mayan Latex ‐ Skummadrass 80x200
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • 100 dages prøve 100 dages prøve
  • Gratis ombytning Gratis ombytning
  • Svanemærket Svanemærket

  As low as 5.399,00 kr

  Se produkt
  Leveranstid 13-20 vardagar

1 Vara

Skummadrass 80x200

En skummadrass kan vara ideal för dig med ryggproblem. Skummadrasser ger ett skonsamt stöd, som du inte får i en madrass med fjädrar. Här hos Bedre Nætter säljer vi särskilt skummadrasser av latex, då latex är ett elastiskt material som ger ett personligt stöd. Om du har ryggproblem, eller andra skavanker, så kommer en skummadrass av latex anpassa sig efter din vikt och kroppsbyggnad. Elasticiteten i madrassen avlastar dig där du väger som mest, vilket betyder att dina tryckpunkter minimeras. Tryckpunkterna är de ställen där du irriteras under natten, och som tvingar dig till att vakna upp och justera din position under natten. Detta undviker du med en kvalitetsskummadrass.

Skummadrasser är i den exklusiva delen av skalan, och det är en större skillnad i kvalitet av skummadrasser, är vad det är vid vanliga resårmadrasser eller ramsängar. Vi känner alla igen de klassiska skummadrasser från lägerskolor, gymnastikhallarna och liknande, där skumkärnan i madrassen är ett gulaktigt, dött skum som inte ger din kropp någon form av komfort eller stöd. Denna typ av skum finner du i många billiga skummadrasser, men aldrig hos Bedre Nætter. Vi har beslutat att endast fokusera på andra och bättre skumformer än dem du finner i vanliga modeller.

Våra skummadrasser anpassar sig efter dina behov, och garanterar rörelsefrihet. Dina tryckpunkter minskas, och samtidigt tillåter madrassens elasticitet att du kan röra dig enkelt och fritt hela natten. Bra skummadrassen är inte bara behagliga att ligga på, de är helt enormt behagliga. Det kan helt klart rekommenderas att investera i en ordentlig skummadrass.

Bedre Nætter älskar latex

Om du ser på vårt urval, så är det brett – men det klara fokus ligger på latex. Latex är ett material som typiskt utvinns från gummiträd, därefter används det till att framställa madrasser på grund av latexens mycket säregna elastiska egenskaper. Det betyder, att latexmadrasser stödjer dig där du väger som mest. Upplevelsen av att sova på en skummadrass med latex kan jämföras med en vattensäng, där du får en effekt så fort du placerar dig på sängen.

Hos Bedre Nætter rekommenderar vi, att man investerar i en bäddmadrass tillsammans med sin skummadrass. En bra bäddmadrass samarbeta med din skummadrass, så att du får ett behagligt stöd från skummadrassen, allt medan bäddmadrassen tar största delen av slitaget. Det är naturligtvis billigare att byta ut en bäddmadrass istället för en skummadrass, och därför rekommenderar vi denna konstellation.

Om du har frågor gällande våra skummadrasser, så är du alltid välkommen att kontakta oss, på vår mailadress [email protected], över telefonen eller direkt på chatten här på sidan.

Hos Bedre Nætter får du alltid

produkter utvecklade för att ge bättre sömn och som är uppbyggda från grunden av material som ger stöd till alla olika kroppstyper. För oss är Bedre Nætter inte bara ett namn men också ett löfte.

 • 100 nätters prövotid

  Prova sängen hemma i 100 dagar. Om du inte älskar den så hämtar vi den igen och du får pengarna tillbaka*. Svårare än så är det inte. *läs mer.

 • Designad i Danmark

  Alla våra sängar är utvecklade av vårt produktteam i Danmark. Produktionen föregår på noggrant utvalda fabriker i Danmark och Belgien.

 • Sov sunt

  Vi prioriterar naturliga material. Därför är våra sängar sunda för både dig och vår jord.

 • Gratis byte

  Vi byter fastheten på din madrass gratis under de första 100 dagarna efter mottagandet. Den ombytta kärnan blir sedan donerad till ett välgörande ändamål.

 • Fantastisk kundservice

  Frågor eller funderingar? Problem med att välja? Vårt team av sömnspecialister sitter redo till att hjälpa dig varje dag från kl. 9-23.

 • Gratis leverans

  Vi levererar alltid gratis till din adress, notera dock att det ska vara en brofast ö – vid öar som inte är brofasta så får du gärna kontakta oss för närmare information.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur