polar

Det kylande valet

Utvecklat av bättre nätter

polar

Den ideala temperaturen för sömn

Vår Polar-sömnlinje är för dig som lider av svettiga och alldeles för varma nätter, men drömmer om en vältempererad och fridfull sömn. Våra Polar-produkter är utvecklade för att hålla din kroppstemperatur stabil, vilket resulterar i en behaglig sovmiljö där ostörd och god sömn frodas.

Essential

Våra essentiella produkter

Det essentielle val

Bättre kvalitet ger bättre sömn

Textilier

Patenterad kylande teknologi

Textilierna i vår Polar-sömnlinje kan delas in i två kategorier. Den ena omfattar sängkläder, den andra överdraget på vår Polar-topmadras. Våra Polar-sängset och lakan är OEKO-TEX®-certifierade och skapade i 100% tvättat linne, som naturligt har en svalkande effekt på huden. Överdraget på Polar-topmadrassen är skapat i bomull vars insida är påsatt med små temperaturreglerande mikrokapslar i naturligt vax. Den patenterade kylande teknologin, som kapslarna består av, absorberar värme när temperaturen stiger och frigör istället värme när temperaturen sjunker, vilket resulterar i en stabil kroppstemperatur.
Kärnor

Inbäddade grafitpartiklar

Kärnan i vår Polar-topmadras är skapad i OEKO-TEX®-certifierat skum. I skummet är små grafitpartiklar inbäddade med temperaturreglerande egenskaper. Temperaturregleringen sker genom att de små grafitpartiklarna leder bort ‘överskotts’ värme från kroppen när kroppstemperaturen stiger. På detta sätt hjälper grafitpartiklarna att minska kroppens många temperaturvariationer som skapar oro och stör den djupa sömnen.
Täcken & Kuddar

Specialutvecklade mikrokapslar

Täcken och kuddar i vår Polar-sömnlinje är OEKO-TEX®-certifierade (standard 100), vilket gör dem fria från hälsofarlig kemi. Alla fjädrar och dun är Downpass-certifierade, vilket innebär att innehållet kommer från spårbar uppfödning och därmed en produktion som uppfyller strikta krav på djurvälfärd, etik och kvalitet. Insidan av täcke- och kuddfodralen är påsatta med små mikrokapslar i temperaturreglerande vax. Det naturliga vaxet ändrar form från fast till flytande, eftersom de absorberar den överskottsvärme när temperaturen stiger.
Behöver du hjälp?
Kundservice

Behöver du hjälp?

Det ska vara lätt att sova gott, men det kan vara mycket att tänka på när du ska köpa en ny säng. Därför har vi utvecklat SängMatch™.