Resårmadrass 120x200

En resårmadrass på 120x200 är perfekt för dig som sover ensam, men saknar gott om plats att breda ut dig på. Våra 120x200 resårmadrasser är alla utrustade med vårt specialutvecklade fjädersystem 7 bättre™ zoner, designade för att stödja din kropp på det mest ergonomiskt korrekta sätt. Hos Bedre Nætter hittar du enkelt en resårmadrass i storleken 120x200 som matchar dig och dina behov.

120x200 cm

Senses
Se produkt
Utvecklad av Bättre Nätter 100 nätters riskfri provperiod Gratis leverans
120x200 cm.
  • Ljusgra
  • Antracit
  • Svart

Senses

Fjädrande madrass
4.42857 star rating (7) total reviews

As low as 5.399 kr

Venus
Se produkt
Utvecklad av Bättre Nätter 100 nätters riskfri provperiod Gratis leverans
120x200 cm.
  • Ljusgra
  • Svart
  • Antracit

Venus

Fjädrande madrass
4.43056 star rating (144) total reviews

As low as 7.799 kr

Resårmadrass 120x200

Vårt urval av resårmadrasser i storleken 120x200 är brett och består endast av kvalitetsmadrasser. Vi har val att endast ha modeller av en viss standard i vårt sortiment, så att du kan vara säker på att du får en utmärkt nattsömn när du köper din madrass hos Bedre Nætter. Vår prisnivå är ganska låg, och det finns en bra anledning till detta. Vi är onlinebaserade och har inte några fysiska butiker. Vi har sparat genom att välja att inte ha dem och när vi undgår onödiga kostnader så gör våra kunder naturligtvis det också. Istället för fysiska butiker så kan vi erbjuda våra resårmadrasser och andra produkter till Sveriges absolut bästa priser. En resårmadrass i 120x200 är passande till många ändamål utan att vara så stor att den tar upp för mycket plats i även mindre lägenheter och rum. En resårmadrass i denna storlek kan användas av en person och kan också passa som ett lite lyxigare alternativ till barn- eller gästrummet.

Våra resårmadrasser har alla moderna pocketfjädrar installerat. Dessa fjädrar är marknadens bästa och är en garanti för en bra komfort. Din vikt är med till att avgöra hur fasta fjädrarna ska vara. Om du väger under 60 kilo så rekommenderar vi en medium fasthet. Väger du mellan 60 och 90 kilo så kommer en fast fasthet passa bäst till dig. Om du väger över 90 kilo så rekommenderar vi en madrass med xtra fasta pocketfjädrar.

Det som skiljer en resårmadrass från en ramsäng är att ramsängen har en träram integrerad i madrassen, och att man därmed kan skruva på ben. En resårmadrass ska placeras ovanpå en lamellbotten, exempelvis i en sängram, för att på så vi hålla resårmadrassen på plats. En stor fördel med att ha en resårmadrass i en sängram är, utöver den stilfulla estetiska aspekten, att din resårmadrass ventileras. Genom att ha luftcirkulation och ventilering omkring madrassen kommer du få en väsentligt längre levnadstid på madrassen som samtidigt också bibehåller sin fräschhet mycket längre än om den blir instängd utan möjlighet för att andas.

Vi rekommenderar att du också köper en bäddmadrass när du investerar i en resårmadrass. Den förlänger nämligen både levnadstiden på din resårmadrass och så ökar den din liggkomfort avsevärt. Fjädrarna i resårmadrassen försäkrar bärkraft, och tillsammans med bäddmadrassens tryckavlastande egenskaper får du möjligheten att sova under optimala sömnförhållanden. En bäddmadrass överst garanterar med andra ord en sund och behaglig liggställning, därför har denna kombination våra varmaste rekommendationer.