Resårmadrass 160x200

En resårmadrass i storleken 160x200 är perfekt för dig som vill ha en dubbelsäng men inte har ett stort sovrum. Alla våra resårmadrasser i denna storlek är utrustade med vårt specialutvecklade fjädersystem 7 bättre™ zoner. Urvalet är av hög kvalitet och lättöverskådligt, så på Bedre Nætter kan du enkelt hitta en 160x200 resårmadrass som passar dig och dina behov.

160x200 cm

Senses
Se produkt
Utvecklad av Bättre Nätter 100 nätters riskfri provperiod Gratis leverans
160x200 cm.
  • Ljusgra
  • Antracit
  • Svart

Senses

Fjädrande madrass
4.54286 star rating (35) total reviews

As low as 6.498 kr

Venus
Se produkt
Utvecklad av Bättre Nätter 100 nätters riskfri provperiod Gratis leverans
160x200 cm.
  • Ljusgra
  • Svart
  • Antracit

Venus

Fjädrande madrass
4.43448 star rating (145) total reviews

As low as 9.998 kr

Resårmadrass 160x200

Här på Bedre Nætter har vi ett brett urval av resårmadrasser i storleken 160x200. Våra resårmadrasser är alla av hög kvalitet, och hos oss kan du få dem till Sveriges bästa priser. Våran butik finns endast online, och det har många fördelar. Vi ska inte betala utgifter till fysiska butiker, och allt vad det innebär, och därför kan vi istället tillåta oss att sätta ribban lite högre än våra konkurrenter. Vi har höga standarder och därför kan vi garantera den högsta kvaliteten till det bästa priset.

Det är några enkla saker som du ska vara uppmärksam på när du köper en resårmadrass i 160x200. Som utgångspunkt kommer en resårmadrass i denna storlek alltid vara uppbyggd av två individuella madrasser som är samlade i ett överdrag då det förlänger madrassens levnadstid avsevärt. Samtidigt så betyder det också, att du kan välja olika fastheter i var sida av sängen. Om det ändå skulle vara så att du föredrar att madrassen är en stor madrass så kan du få det ordnat i specialmått.

Alla våra resårmadrasser i 160x200 kommer med pocketfjädrar. Vi har valt att helt gå bort från de föråldrade bonell- och LFK-fjädrarna och istället gå helhjärtat in för att använda de moderna kvalitetspocketfjädrarna. Fördelen med våra fjädrar är att de har ett otroligt högt antal av individuella stöttande punkter, som alla reagerar individuellt på den vikt som placeras på de olika områdena på madrassen. Därför kommer du i våra resårmadrasser 160x200 uppleva att du får ett stöd som passar precis till dig, din kroppsbyggnad och vikt.

Din vikt är med till att avgöra hur fasta fjädrarna ska vara. Om du väger under 75 kilo så rekommenderar vi en medium fasthet. Väger du mellan 75 och 96 kilo så kommer en fast fasthet passa bäst till dig. Om du väger över 95 kilo så rekommenderar vi en xtra fast madrass.

Bäddmadrass till din resårmadrass 160x200

De flesta som köper en resårmadrass i 160x200 väljer i samma veva att köpa en bäddmadrass i 160x200. Bäddmadrassen är ett passande val att köpa med, då den med säkerhet kommer vara med till att ge ett extra skikt av komfort och det kommer i slutändan ge en bättre sömnupplevelse. En bäddmadrass kommer dessutom förlänga levnadstiden på din resårmadrass avsevärt, och därför rekommenderar vi varmt att du skaffar en bäddmadrass till din resårmadrass.  

Om du har frågor till vårt urval av resårmadrasser i storleken 160x200, våra bäddmadrasser eller några av våra andra produkter så är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss. Det kan du enkelt göra direkt på vår chatt, över telefonen eller via mail.