Resårmadrass 180x200

Med en resårmadrass på 180x200 får du den perfekta madrassen för dig som vill ha en dubbelsäng. I alla våra 180x200 resårmadrasser är pocketfjädrarna noggrant utvalda, medan komfortzonerna är strategiskt placerade för att ge optimal komfort. Hos Bedre Nætter är urvalet lättöverskådligt och har hög kvalitet, så du kan enkelt hitta en resårmadrass i storleken 180x200 som matchar dig och dina behov.

Resårmadrass 180x200

Hos Bedre Nætter har vi ett brett urval av resårmadrasser i storleken 180x200 – en storlek som är mer känt som den klassiska dubbelsängen. Dubbelsängen är naturligtvis passande till två personer, och om du köper din madrass hos oss, så garanterar vi att den kommer att hålla i många år. Vi har nämligen valt att endast ha modeller av en viss standard i vårt sortiment, så att vi kan garantera att du får en förträfflig nattsömn. Anledningen till at vi kan garantera vår höga kvalitet är, att vi endast är onlinebaserade. Vi har inga fysiska butiker och därför kan vi sätta ribban högt och investera ännu mer i kvalitén på våra produkter. Här på Bedre Nætter tror vi nämligen att detta är något som kommer både oss själva och våra kunder till godo.

En resårmadrass i storleken 180x200 är som nämnt en dubbelsäng. 180x200 passar perfekt till par och till dem som önskar att skämma bort sig själva med en smula vardagslyx. Om du inte är helt säker på vilken storlek du ska ha på resårmadrassen, så kan du enkelt se dig omkring i vårt samlade urval av resårmadrasser.

Våra resårmadrasser är alla uppbyggda med pocketfjädrar. Vi har alltså valt att fullständigt se bort från de föråldrade bonell- och LFK-fjädrarna, detta för att pocketfjädrar är marknadens bästa fjädrar och din garanti för en bra komfort. Din vikt är med till att avgöra hur fasta fjädrarna ska vara. Om du väger under 75 kilo så rekommenderar vi en medium fasthet. Väger du mellan 75 och 95 kilo så kommer en fast fasthet passa bäst till dig. Om du väger över 95 kilo så rekommenderar vi en xtra fast madrass.

Bäddmadrass till din resårmadrass 180x200

Vi rekommenderar att du köper en bäddmadrass tillsammans med din resårmadrass då du därigenom kan få en bättre komfort och väsentligt längre levnadstid på din resårmadrass i 180x200.

Om du har frågor till våra resårmadrasser i 180x200 så är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss. Det kan du göra direkt i vår chatt, över telefon eller på vår mail.