Resårmadrass 90x200

En resårmadrass i storleken 90x200 är perfekt för dig som drömmer om en enkel men tålig resårmadrass till din säng. Våra resårmadrasser består av noggrant utvalda pocketfjädrar och strategiskt placerade komfortzoner som ser till att du ligger ergonomiskt korrekt. Oavsett dina behov har vi ett bra och kvalitetssäkrat urval av 90x200 resårmadrasser.

90x200 cm

Senses
Se produkt
Utvecklad av Bättre Nätter 100 nätters riskfri provperiod Gratis leverans
90x200 cm.
  • Ljusgra
  • Antracit
  • Svart

Senses

Fjädrande madrass
4.54286 star rating (35) total reviews

As low as 4.299 kr

Venus
Se produkt
Utvecklad av Bättre Nätter 100 nätters riskfri provperiod Gratis leverans
90x200 cm.
  • Ljusgra
  • Svart
  • Antracit

Venus

Fjädrande madrass
4.43448 star rating (145) total reviews

As low as 6.799 kr

Resårmadrass 90x200

Välkommen till Bedre Nætters urval av resårmadrasser. En resårmadrass i storleken 90x200 är ett idealt val för dig, som ska ha en vändbar madrass som du kan använda i exempelvis en sängram. Våra madrasser är av högsta kvalitet och till marknadens lägsta priser. Om du jämför våra priser på resårmadrasser med priser på andra ställen, så kommer du att uppleva att prisnivån hos oss är väldigt låg. Våra priser är dessutom alltid inkl. frakt – hela vägen fram till din gata. Här på Bedre Nætter är vi endast onlinebaserade, vilket betyder att vi inte har några fysiska butiker. När vi inte har dessa butiker så kan vi istället erbjuda våra resårmadrasser och andra produkter till Sveriges absolut bästa priser.

En enkelsäng mäter normalt 90x200 centimeter. Denna storlek på en resårmadrass passar alltså perfekt till dig som önskar en enkelsäng. I motsats till en ramsäng så kan man inte montera på ben på en resårmadrass – resårmadrassen kan däremot enkelt och praktiskt placeras i en sängram, vilket ger sängen en stilfull finish. Det gör också resårmadrassen till en väldigt flexibel madrass med en utmärkt komfort.

Fjädrarna i våra resårmadrasser är moderna pocketfjädrar som ger den bästa komforten på marknaden. Fjädrarna anpassar sig efter din vikt och liggställning och ser till så att du får en sund, korrekt och behaglig liggställning hela natten. Din vikt är med till att avgöra hur fasta fjädrarna ska vara. Om du väger under 75 kilo så rekommenderar vi en medium fasthet. Väger du mellan 75 och 95 kilo, så kommer en fast fasthet passa bäst för dig. Om du väger över 95 kilo, så rekommenderar vi en xtra fast madrass.

Som ett bra supplement till resårmadrassen kan du välja en av våra många utmärkta bäddmadrasser i storleken 90x200, så att den passar till resårmadrassen. Vi rekommenderar, att du också investerar i en bäddmadrass när du köper en resårmadrass. Detta kommer först och främst förlänga levnadstiden på din resårmadrass och utöver detta så kommer det också öka din komfort avsevärt. Resårmadrassens fjädrar försäkrar bärkraft, och om du lägger till en bäddmadrass så kommer den att samarbeta med fjädrarna i resårmadrassen för att avlasta dina tryckpunkter. Med en bäddmadrass ovanpå din resårmadrass kommer du både få en sund och ytterst behaglig liggställning – så detta är något som vi naturligtvis rekommenderar.

Vi hoppas att du finner det som du behöver. Har du frågor eller kommentarer så är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss.