Resårmadrass 90x210

En resårmadrass 90x210 är perfekt för dig som sover ensam, men som vill ha extra längd på din madrass. Alla våra resårmadrasser är utrustade med vårt specialutvecklade fjädersystem 7 bättre™ zoner vilket garanterar att du och din kropp har optimal komfort. Hos Bedre Nætter hittar du ett lättöverskådligt och kvalitetssäkrat utbud av resårmadrasser i storleken 90x210.

90x210 cm

Senses
Se produkt
Utvecklad av Bättre Nätter 100 nätters riskfri provperiod Gratis leverans
90x210 cm.
  • Ljusgra
  • Antracit
  • Svart

Senses

Fjädrande madrass
4.54286 star rating (35) total reviews

As low as 4.399 kr

Venus
Se produkt
Utvecklad av Bättre Nätter 100 nätters riskfri provperiod Gratis leverans
90x210 cm.
  • Ljusgra
  • Svart
  • Antracit

Venus

Fjädrande madrass
5 star rating (2) total reviews

As low as 6.999 kr

Resårmadrass 90x210

Är du på utkik efter en resårmadrass i storlek 90x210 så har du kommit till det rätta stället. En resårmadrass i denna storlek är ett passande val för dig, som är lite längre än genomsnittet, eller till dig som bara önskar att ha lite mer plats att sova på.

Våra resårmadrasser bidrar till en sund sömnmiljö, de är utrustade med moderna och stöttande pocketfjädrar och så är de naturligtvis producerade med en bra kvalitet – som du alltid får till ett fördelaktigt onlinepris.

Resårmadrassen är en lätt, vändbar madrass och storleken 90x210 är helt perfekt till en enkelsäng.

För att resårmadrassen ska kunna ge sitt bästa, så är det viktigt att den placeras ovanpå en lamellbotten. Resårmadrassen är nämligen utan träram och ben, vilket skiljer den från ramsängen. I gengäld så kan resårmadrassen enkelt placeras i en sängram, vilket ger sängen ett stilfullt uttryck, var man än ställer den.

Solitt och individuellt stöd

Alla våra resårmadrasser är utrustade med ett högt antal kvalitetsfjädrar, som reagerar och stöttar individuellt baserat på din vikt och liggställning.

Vi använder moderna kvalitetspocketfjädrar i våra resårmadrasser, detta för att de ger ett solitt stöd för alla viktklasser. Din vikt är med till att avgöra, hur fasta fjädrarna ska vara. Om du väger 75 kilo så rekommenderar vi en medium fasthet. Väger du mellan 75 och 95 kilo så kommer en fast fasthet passa bäst till dig. Om du väger över 95 kilo, så rekommenderar vi en xtra fast madrass. 

Utöver kvalitetsfjädrar är alla våra luxuösa resårmadrasser producerade med antingen sju eller fem komfortzoner. Komfortzonerna är din garanti för en modern och stöttande resårmadrass som tar hänsyn till dig och din kroppsbyggnad.

Sund och ren sömnmiljö

Önskar du en sund sömnmiljö så är det också en bra idé att se närmare på en resårmadrass. På grund av dess luftiga uppbyggnad så andas madrassen konstant, och på så vis håller sig madrassen fräsch och ren.

Vi rekommenderar dessutom, att du alltid använder en bäddmadrass tillsammans med din resårmadrass. Det ökar komforten och förlänger generellt resårmadrassens levnadstid.

Har du frågor om våra resårmadrasser i storlek 90x210 eller resårmadrasser i överlag, så är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss. Det kan du göra på mail [email protected], telefon 018-800 80 37 eller på vår chatt, som du finner i nedersta högra hörnet på hemsidan.