Sängar 180x210

Säng 180x210 - perfekt för dig som vill ha lite extra plats för benen

Få en god start på dagen med en säng 180x210 från Bedre Nætter

Skulle du vilja sova bättre på natten? Det gör du garanterat med en 180x210 säng från Bedre Nætter. Under flera år har vi undersökt hur sömn kan optimeras och vi har använt denna kunskap till att utveckla produkter som ger dig de bästa förutsättningarna för att sova gott. Vi har bland annat utvecklat ett system som delar in sängfjädrarna i 7 olika komfortzoner. Kroppen får därmed anpassat stöd, så att du vaknar upp helt utvilad och utan obehag dagen efter. Och när du sover gott får du även en god start nästa dag - och dagarna därefter.

Du kan alltså få stor glädje av att investera i en ny säng 180x210. Men den ska självklart även matcha dig och dina behov. Om du föredrar att ligga på ett lite hårdare underlag kan du till exempel välja en säng 180x210 som är fast eller extra fast. Om du däremot gillar att ligga mjukt, så bör du kanske välja en modell med mellanfasthet. Och om du har en partner med andra preferenser eller som är i en annan viktklass, kan ni dessutom välja olika fastheter, så att båda två får rätta stöd och komfort. Du kan också få hjälp av våra duktiga och trevliga anställda i kundservicen om du tycker det är lite svårt att välja. Vi är redo att hjälpa dig på telefon, e-post eller live-chatt 14 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Maximalt stöd och komfort

Om du vill ha en 180x210 säng med maximalt stöd och komfort har du alltså kommit till rätt plats. Alla våra modeller har bland annat en solid ram i massivt, svenskt furu som lägger grunden för en god nattsömn. På toppen av ramen sitter en behaglig resårmadrass med de 7 komfortzonerna vi nämnde tidigare, och allra överst ligger en härlig bäddmadrass som ger ett extra lager komfort och förlänger sängens livslängd. Denna varierar från modell till modell, så se till att du väljer en säng 180x210 som även har en passande bäddmadrass. Du vill antingen ha en som leder bort svett och värme från kroppen, en som formar sig perfekt efter din kropp eller en som är tillverkad på ett hållbart sätt.

Utöver maximalt stöd och komfort får du en produkt av högsta kvalitet när du väljer en säng 180x210 från Bedre Nætter. Samtliga modeller är designade och sammansatta i Danmark, och vi genomför omfattande tester varje gång vi utvecklar en ny modell. Vi kan därmed försäkra oss om produkterna lever upp till våra stränga kvalitetskrav. Men det betyder inte att det kostar skjortan med en ny säng 180x120. Vi har nämligen inga dyra mellanhänder eller fysiska butiker som drar upp priserna, så vi kan erbjuda dig de allra bästa priserna på de allra bästa produkterna.

Vi gör det tryggt och enkelt att handla hemmets viktigaste möbel på nätet

Du handlar säkert redan det mesta online. Så varför inte även köpa en 180x210 säng på nätet? Du behöver inte vara rädd för att få något som du inte är 100% nöjd med - vi ger dig nämligen 100 dagars öppet köp på alla varor, så du kan antingen byta fasthet eller returnera sängen - helt gratis - om den inte lever upp till förväntningarna. Dessutom får du gratis leverans på allt du beställer, så du behöver inte tänka på extra kostnader när du handlar hos oss. Vi erbjuder dessutom uppbärning och montering av din nya 180x210 säng för en mindre summa om du önskar det.

Utöver att spara pengar genom att handla i en renodlad nätbutik, får du även fördelen av att prova produkten hemma hos dig själv istället för att testa 10 olika modeller i en stressig butik i 10 minuter med ytterkläderna på. Du kan därmed sova på din nya 180x210 säng och låta kroppen vänja sig med den innan du bestämmer dig för om du vill behålla den eller inte. Du är därmed garanterad att få en 180x210 säng som du älskar. Det är just glädjen över att kunna erbjuda våra kunder bättre nätter som driver oss - för på så sätt kan vi ut mer av dagarna och livet. Och är det inte det som vi alla strävar efter i slutändan?

  • Sovgaranti i 100 dagar
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt och retur