Sängar 80x200

Säng 80x200 - spara på platsen, inte komforten

Maximal komfort på minimal plats

Med en 80x200 säng från Bedre Nætter får du maximal komfort på minimal plats. För även om du inte har mycket plats i sovrummet ska det inte gå ut över komforten. Vi vet nämligen hur viktigt det är att ligga behagligt för att kunna sova gott. Därför har vi bland annat utvecklat ett system som delar in sängarnas fjädrar i 7 komfortzoner. Systemet ser till att kroppen får stöd på de rätta platserna - oavsett hur mycket du vrider och vänder på dig. Dessutom ger den översta madrassen på din 80x200 säng ett extra lager komfort, så du får inte bara tillräckligt med stöd, utan ligger även otroligt bekvämt.

Fördelen med en 80x200 säng är självklart att det blir mer plats över i sovrummet. Om du inte rör dig mycket om natten behöver du inte heller särskilt mycket plats att sova på. Men det innebär att bara en person får plats i sängen. Om du behöver ha en större säng i framtiden, kan du som tur var är köpa en extra säng 80x200 som du ställer bredvid den andra så att två personer får plats att sova där. Eller så kan du uppgradera till en större modell, som du också hittar ett stort urval av i vår nätbutik. Det viktigaste är att du hittar något som du både sover gott i och som passar in i ditt hem, så att du - precis som tusentals andra svenskar - kan få bättre nätter.

Dansk design och kvalitet

Varje 80x200 säng i vårt sortiment är designad och sammansatt i Danmark. Sängens design är baserad på forskning om sömn och hur den kan optimeras, så att du får de allra bästa villkoren för att sova gott. Dessutom ställer vi höga krav på sängarnas kvalitet. Ramarna är till exempel tillverkade av massivt furu från Sverige, som är mycket robust och har en lång livslängd. Utöver det testas sängarna för att se om de lever upp till våra höga krav. När du köper en säng 80x200 från Bedre Nætter är du alltså garanterad dansk design och hög kvalitet.

Eftersom vi utvecklar våra egna produkter och inte säljer till andra återförsäljare hittar du inte en 80x200 säng från Bedre Nætter någon annanstans. Den kan bara köpas hos oss. Och genom att köpa sängen direkt från oss betalar du inte mer än nödvändigt. Vi har inte heller några fysiska butiker som medför stora kostnader, vilket gör att vi kan erbjuda marknadens bästa priser. Du kan därmed investera i en ny säng utan att det går hål i plånboken eller att du kompromissar med kvaliteten.

Välj en säng 80x200 från Bedre Nætter

Hög komfort och kvalitet är inte de enda fördelarna med att köpa en 80x200 säng från Bedre Nætter. Vi har även sett till att du får en trygg och trevlig upplevelse när du handlar hos oss. Du får bland annat 100 dagars öppet köp på alla varor, så att du kan testa din nya 80x200 säng hemma i lugn och ro innan du bestämmer dig för om den är rätt. Vi vet nämligen att man inte får ut något av att prova en säng i en stressig butik med alla ytterkläderna på i några få minuter. Man måste sova i den, innan man vet om man har gjort det riktiga valet.

Om du tycker att det är svårt att välja mellan de många modellerna i vårt sortiment, så sitter våra trevliga och duktiga anställda i kundtjänsten redo att hjälpa dig 14 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. De kan vägleda dig till en eller flera modeller som passar perfekt för dig och dina behov. Om du köper en säng 80x200 som du inte sover fantastiskt i, så kan du byta fastheten eller returnera sängen helt gratis. För det viktigaste för oss är att du får en 80x200 säng som ger dig bättre nätter.

  • Sovgaranti i 100 dagar
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt och retur